28 Nisan 2018 Cumartesi

Booking iştirak ortaklığı programı



Bize katılmak için 1 milyondan fazla sebep var

"Sebep" ile oteller ve evlerden trenlere ve ağaç evlere kadar çeşitli konaklama birimlerini kastediyoruz.

Booking.com'un İştirak Ortaklığı Programı'na katılın, web siteniz üzerinden yapılan rezervasyonlar için komisyon kazanmaya başlayın. Anında onaylanan kayıt işlemi ücretsiz ve kolaydır!


Komisyon modelimiz nasıl çalışır?

Komisyonunuz iki aylık bir döngü üzerinden hesaplanır. Hesabınızdaki tamamlanan veya "gerçekleşen" rezervasyonların sayısı temel alınır.

İlk kayıt olduğunuzda hesabınıza %25'lik bir komisyon oranı uygulanır. Rezervasyon almaya başladığınızda bu oran %40'a kadar çıkabilir!


Booking.com İştirak Ortaklığı Programı, işlerinizi dünyanın en çok tanınan online konaklama rezervasyonu platformuna bağlama olanağı sağlar.

Bir ortak olarak müşteri için hazırlanan ürünlerimizi kendi web sitenize entegre ediyorsunuz. Bunun karşılığında da web sitesinden yapılan her rezervasyon için avantajlı bir komisyon alıyorsunuz.

Ürünlerimizin sorunsuz bir deneyim sunması ve tam olarak yapmaları gereken şeyi yapmaları, yani rezervasyonları en üst seviyeye çıkarmaları için ürünlerimizi sürekli olarak optimize ediyor ve yeniliyoruz.


DAHA FAZLA BİLGİ VE KATILIM İÇİN TIKLAYINIZ

6 yorum:

  1. İnanmayın biraz büyüyünce hemen ban yiyorsunuz. 3 ayda çok büyüdüm öyle ki 800 Euro kadar komisyon çıktı. İlk iki ay 100 ve 180 Euro idi. Üçüncü ay fake rezervasyon ayağı ile hesabıma erişim engellendi. Muhattap olacak kimse bulanıyorsunuz. Sadece yvo diye bir sürtük var o da cevap yazmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyarınız için teşekkür ederim. Zaten yurtiçi satış yok artık yurtdışı satışlar için kullanılıyor sanırımç

      Sil
    2. Evet öyle .sitenizden çok etkilesim almasi lazim burdan para kazanmak istiyorsaniz .

      Sil
    3. Tabi Booking ile çalışmak istersek ona uygun bir site açılarak takipçi profilini de o yönde arttırmak gerekir.

      Sil
  2. Yine çok faydalı ve teknik bilgiler vermişsiniz çok teşekkürler.

    YanıtlaSil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR