28 Ocak 2019 Pazartesi

Cep Telefon Tamiri ile kazanmak ister misiniz?



Türkiye'de yılda 12-20 milyon adet akıllı telefon satışının yapıldığını biliyor muydunuz? Evet cep telefonları bu kadar hızlı tüketiliyor.

Genellikle cep telefonlarının 2 yıl garantileri oluyor. Tabi bu garanti kapsamlarında da 'kullanıcı hatası' olmaması gerektiği belirtiliyor. E kardeşim! Durup dururken elinde bozulan telefon milyonda bir ee tabi birileri bir şeyler yaptı. Ondan sonra sürekli servislere gidip-gelen cep telefonları. Ve çok geçmeden yeni telefon alma fikri çilink ediyor. Apple gibi markalar kaliteleri ile nam salmış olsalar da -kötü haber tez geldiğinden- önce yüksek fiyatlarının namı ulaşıyor bize.

Tüm bu hallerden dolayıdır ki bir çok telefon sahibi en yakın cep telefon tamircilerine telefonlarını götürmek zorunda kalıyor. O da kendi bir şeyler yapmaya çalışıyor ya da uzman olduğunu düşündüğü birine götürüyor. Oradan da sonuç çıkmadığı taktir de telefon sahibine müthiş bir öneri ile geliyor "bu telefonu atın"

Cep telefonu tamirinde yeterli deneyime sahip olmayan kişilerin olması dolayısıyla çözümler üretilemiyor. Cep telefon tamirciliğinde bu yüzden önemli bir açık bulunuyor. Peki cep telefon tamircisi nasıl olabilirim? Bununla ilgili adını daha önce duyduğum cep telefonu sektöründe teknisyen olarak çalışmış Mustafa Aydın'ın videosunu izleyin.


Evet cep telefonu tamiri ile alakalı kurslar bir çok yerde var. İstanbul'da yaşayanlar bu konuda daha şanslı olsa da araştırma yaparak kendi şehirleriniz de cep telefon tamir kurslarını bulabilirsiniz.

Şunu da demeden edemeyeceğim cep telefonların tamiri de aynı arabalar gibi markaya göre uzmanlık göstermektedir. Yani Samsung telefon tamirci eğitimi almış kimse iPhone tamirinde zorlanabilir. 

Böyle büyük bir sektörde yer edinmek ve kazanmak istiyorsanız, işin eğitimini alacağınız kurslarla başlayabilirsiniz. 

6 yorum:

  1. Ne güzel iş fikri değerlendirmek lazim

    YanıtlaSil
  2. Böyle bir kurs olduğunu bilmiyordum. Çok güzelmiş. Tek yaşamaya başladığımdan beri evdeki her şeyin tamirini de kendim yapmaya başladım, youtube sağ olsun bayağı yardım alıyorum. Ama bu denli teknolojik bir üründe cesaret etmek zor.

    YanıtlaSil
  3. bende ilk kez duydum kurs olayını.servet ödüyoruz bu telefonlara dolayısıyla tamir edenlerin eğitimli ve ne yaptıklarını biliyor olmalarıda çok önemli.

    YanıtlaSil
  4. Ilginc bir kursmus. Cep telefonu tamiri ögrenmek faydali olabilir 😄

    YanıtlaSil
  5. Cep telefonu tamiri kardesime soyleyebilirim bak iyi fikir elektrik bakim onarim mezunu da.yazi yararli tebrikler 🤗

    YanıtlaSil
  6. Cep telefonu tamirinden anlasaydım, kesinlikle zengin olabilirdim bu işten. Sonuçta herkesin bir telefonu var ve elbet bir gün bozulacak değil mi ama :)

    YanıtlaSil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR