13 Mayıs 2019 Pazartesi

Tecrübeli ve Tecrübesiz 400 Figüran ve Sahne Yönetici Alım İlanı



Figüran kelimesini ne zaman duysam aklıma ilk olarak Selçuk Yöntem'in Mine Çayıroğlu ile o samimi filmi aklıma gelir. Figüran olmayı hayatının en önemli yerine koyan bir adamın hayat mücadelesini konu alan bir filmdi. Bu ilanı görünce de anlatmak istedim. Buyrun ilanın detayları;

İŞKUR üzerinden dizi ve filmlerde rol aldırmak üzere 400 kişilik yeni istihdama yönelik iş ilanları yayınlandı. Yeni yayınlanan iş ilanları kapsamında, İstanbul ili içinde toplamda 400 figüran oyuncu alımı, diğer aktörler ve sahne yöneticileri alımı yapılacağı duyuruldu. Figüran oyuncu alımı başvuru şartlarında, başvuru yapacak adayların en az okur yazar olmaları yeterli olacağı belirtiliyor. Her meslekten, her eğitim seviyesinden deneyimli ve deneyimsiz fügüran oyuncu alımı yapılacağını duyuran İŞKUR, figüran oyuncu alımlarının başladığını ve başvuruların en geç 31 Mayıs 2019 a kadar yapılaması gerektiğini bildirdi. 

İlanlara İşkur sitesi üzerinden en kısa zamanda başvuru yapabilirsiniz.



4 yorum:

  1. Aa.. İşkurdan figüran alımını ilk defa duydum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşkur da tüm sektörlere ait iş ilanları bulmak mümkün

      Sil
  2. Figüranların işleri çok zor. Bir tanıdık vardı figüranlık yapardı basit sahnelerin çekimi için sabahtan akşama kadar sette kalıyorlardı. Karşılığında üç kuruşluk bir şey alıyorlardı. Yazık gerçekten emekler sömürülmesin.

    YanıtlaSil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR