6 Temmuz 2019 Cumartesi

Kurye Ol, Dağıtım Yap, Para Kazan - Glovo



İnternet alışverişlerinin artması yeni uygulamaları hayatımıza sokuyor. Glovo mobil uygulaması ile müşterilerine teslimat hizmeti sunan bir firma. Glovo uygulaması sayesinde mağazaları keşfederek, siparişler verebilirsiniz. 

Glovo app ile siparişlerinizi gerçek zamanlı takip edebiliyorsunuz. Glovo size yemek, tatlı, market, kozmetik alışverişlerinizde hizmet verdiği gibi herhangi bir yerde unuttuğunuz şeyler ile alakalı da hizmet vermektedir. 

Nasıl Glover olabilirim?

Kendi işinin patronu ol. Esnek çalışma saatleri, iyi bir gelir ve kendi şehrini yakından tanıma fırsatı… Kayıt ol ve 24 saat içinde bizimle çalışmaya başla. 



15 yorum:

  1. Glovo hoş, kullanışlı bir uygulamaya benziyor. Sanırım ilk olarak İspanya'da kullanıma sunulmuş ve gayet olumlu tepkiler almış. Hatta insanların online alışveriş için en çok tercik ettikleri ve aktif olarak kullandıkları birincil uygulamaymış Glovo. Türkiye'de daha çok yeni ama bakalım ne kadar rağbet görecek..

    YanıtlaSil
  2. Glovo güzel bir uygulamaya benziyor. Kurye olmak ise, millette bu alışveriş çılgınlığı varken sürekli gerek duyulan bir alan. Kurye olarak görev yapmak isteyenler hayli şanslı bu yüzden.

    YanıtlaSil
  3. Kurye ihtiyacı yıllar içerisinde alışveriş çılgınlığının artması ile daha da arttı sanki.. İnternet alışverişi ve sipariş usulü insanlara daha kolay geliyor.

    YanıtlaSil
  4. İlginç değişik bir uygulamaymış.Türkiye'de bakalım nasıl talep görecek.

    YanıtlaSil
  5. getirin başka versiyonu gibi ya da aynı :)

    YanıtlaSil
  6. Glovo mobil uygulaması değişik bir fikir ortaya koyuyor. Kurye olayına mutlaka ilgi duyanlar çıkacaktır ama yaygınlaşır mı onu zaman gösterecek.

    YanıtlaSil
  7. Glovo giderek kendini geliştiriyor kazancını çalışanları ile paylaşan bir yapı ise büyümeye devam edecektir.

    YanıtlaSil
  8. Oh very interesting darling
    xx

    YanıtlaSil
  9. kurye olma imkanı değerlendirilebilir, bu uygulamalar genelde istanbul için daha aktif kullanılabilen uygulamalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmir de de üniversite yakınında böyle bir çalışma yaptılar ve bu yönde yapılan ilk çalışmaydı diye biliyorum

      Sil
  10. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takibiniz için teşekkür ederim ama yorumlara link eklenmesini istemiyorum o yüzden yorumunuzu silmek zorunda kaldım anlayışınız için teşekkür ederim.

      Sil
  11. Çok faydalı bilgiler veriyorsunuz. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR