10 Temmuz 2019 Çarşamba

Yeni Bir Kargo Firmasında Taşımacı Olabilirsiniz - Hepsiexpress



Merhaba,

Gelişen internet alışverişleri beraberinde kargo sektörününde büyümesine ve çeşitlenmesine neden oluyor. Neredeyse tüm ihtiyaçlarımızı internet üzerinden özellikle akıllı telefonlar aracılığıyla kolayca sağlayabiliyoruz.

Türkiye'nin e-ticaret devlerinden hepsiburada.com da bu konuda yeni bir girişim göstermiş, kargo ihtiyaçlarını diğer firmaları tarafından karşılanamadığı düşünmüş olacak ki, yeni bir girişimle hepsiexpress firmasını kurdular.

Hepsiexpress şirketi bilinen kargo modellerinden farklı olarak Hepsiburada ve anlaşmalı olduğu firmaların ürünleri dağıtmaktadır. Bu noktada şirket taşımacılara ihtiyaç duymaktadır ve sizlere bir iş seçeneği sunuyor.

Hepsiexpress'te nasıl taşımacı olunur?

Hepsiexpress İle Dağıtım Yapın, Birlikte Büyüyelim!

Hepsiexpress için minivan veya benzeri minimum 5 m³ taşıma hacmi olan ve 2006 model ve üzeri araçların kabul edildiği ve belirli bölgelerde yaya veya motosiklet ile hizmet verilebileceği açıklanıyor. Araçların Hepsiexpress markasıyla giydirileceği ve taşıyıcıların da üniforma giyeceği bilgisine yer veriliyor.

Taşımacı olarak başvuru da bulunmak için buradan sayfanın en alt kısmında yer alan "Taşımacı Olmak İçin Tıklayınız" butonunu tıklayarak başvuru da bulunabilirsiniz.




4 yorum:

  1. Hepsiburada kendini baya aşmış. Hem kargo operasyonlarını kendi bünyesinde topluyor hemde kargo konusunda insanlar ile işbirliğine gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kargo müşterilerinin alternatif aradığı bu günlerde rekabet anlamında da olumlu bir girişim oldu.

      Sil
  2. Daha önce de sizin blogda sanırım buna benzer bir yorum yapmıştım yine aynısını söylemeden edemeyeceğim. İnternetten alışveriş imkanıyla artık her zamankinden daha fazla alışveriş yapmaya başladık. Ve dolayısıyla kargo, kurye gibi hizmetlere daha çok ihtiyaç duyuluyor. Bence çalışmak isteyenler için güzel bir fırsat.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer kargo şirketlerine nazaran daha özgür bir çalışma şekli dikkat çekiyor teşekkürler

      Sil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR