11 Kasım 2019 Pazartesi

Hacı Mehmet Baklava Hediyeli Bayilik Kampanyası


HACI MEHMET BAKLAVA 1 TON BAKLAVA HEDİYELİ BAYİLİK KAMPANYASI

Hacı Mehmet Baklava olarak 2016 yılında Ankara’da başladığımız bu tatlı yolculuğa, başta İstanbul olmak üzere diğer şehirlerimizde devam etmek istiyoruz. Ramazan ayına yaklaştığımız şu günlerde, girişimcilere cesaret vermek ve Ramazan ayında zirve yapan tatlı satışlarını desteklemek amacı ile kısa bir süre için çok özel bir bayilik kampanyası hazırladık. Bu kampanya kapsamında yeni bayilerimizin işyerlerini anahtar teslim hazırlayıp, hiçbir zahmete girmeden işyeri sahibi olmalarını sağlıyoruz.

Ayrıca Ramazan ayı boyunca 1 ton baklava hediye ediyoruz. Baklava ve Börek çeşitlerinin modern çizgilerde sunulduğu işletmeler kuruyoruz. Kaliteli çay ve kahve çeşitlerinin sunumu ile insanların daha çok vakit geçirmek istediği mekânlar yaratıyoruz. Lokasyon seçiminden verimli operasyon yönetimine kadar tüm konularda destek verip yatırımcılar için çok cazip fırsatlar sunuyoruz. Bu kampanya dahilinde yeni bayilerimizden Franchise giriş bedeli talep etmiyoruz. Her şeyi bir pakette topladığımız anahtar teslim çözüm sunuyoruz. İşletmenin büyüklüğünü maksimum 75 m2 olarak belirledik. Bu ölçüye göre toplam yatırım maliyeti 99.000 TL + KDV’dir. Anahtar teslim olarak işletmenin kurulumun yanında 1 ton baklava da hediyemiz olacaktır. Baklava ve böreklerin tedariği tarafımızdan yapılmaktadır. En yüksek karlılık oranına sahip olan sıcak ve soğuk içecek gurubunun tedariğini bayinin kendisi yaptığı sistemimizde Royalty olarak aylık cironun %3’ünü talep ediyoruz. Ürün guruplarına göre kar marjı %100 - %300 arasındadır

 Siz de Franchise Olmak İçin Hemen Arayın

Yetkili Kişi : Mehmet Okan Özdemir
0 (533) 466 55 23

2 yorum:

  1. Kendi işini kurmak isteyenler için harika bir fırsat..

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir uygulama yapılmış bence çok yüksekte değil ama iyi araştırılıp işten anlayıp ve bu işi kurmak isteyenler için hacı mehmet baklava bayiliği güzel bir seçenek teşekkürler.

    YanıtlaSil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR