16 Aralık 2019 Pazartesi

Yeni Nesil Yatırım Modeli - Dijital Melek Yatırımcılık



Merhaba arkadaşlar,

Daha önce sizlere melek yatırımcılardan bahsetmiştim. Melek yatırımcılar yapacakları işi tam anlamıyla bilmezler, önemli iş fikirlerine destek sağlayarak kazanç elde ederler. Oluşturulan yeni nesil melek yatırımcılık ile sizlerde projelerinizi paylaşabilirsiniz.

Dijital Melek Yatırımcılık, geçmiş yıllarda yapılan başvurularda fayda ve gelişimi amaç edinmiş projelerin 5 aşamadan oluşan eleme sistemi ile finalde 3 farklı girişimi desteklediğimiz Melek Yatırım projesidir. Her yıl seçilen 3 projeye dijital yatırım yaparak, herhangi bir maddi beklentimiz olmadan 1 yıl boyunca dijital pazarlama çalışmalarında her bir projeye 50.000 ₺ tutarında destek oluyoruz.

Başvuru Süreci

Başvuruların Toplanması

1 Başvuruların Toplanması

Projeler hakkında temel bilgiler geçerli tarihler arasında toplanarak başvurular taranır, alakasız ve art niyetli başvurular sistemden çıkarılır.

Ön Değerlendirme Aşaması

2 Ön Değerlendirme Aşaması

Sundukları bilgiler ışığında başvurular; fayda, özgünlük gibi kriterler üzerinden değerlendirilirler.

Rapor Değerlendirmesi

3 Rapor Değerlendirmesi

Projenin SWOT analizini yaparak tarafımıza iletirsiniz ve projenin güçlü, zayıf yanları ile sahip olduğu fırsatlar ile riskleri tespit etmenizi istiyoruz.

Proje Sunumu

4 Video Sunumu

Swot aşamasını geçen 50 girişimci video ile projelerini "asansör sunumu" tadında kısa ve öz bir şekilde anlatırlar. Video incelemeleri sonrasında girişimcilerin konuya hakim olma, teknik yeterlilik ve projeyi her seviyedeki kişiye pazarlamayabilme yetkinlikleri kapsamında son bir kez değerlendirilerek en başarılı 30 girişimci finalist olarak belirlenir.

Birebir Değerlendirme

5 Birebir Değerlendirme

Uzman değerlendirmesinden geçen girişimciler son olarak DMY Kurulu Üyeleri ile görüşür. Son kez projesini anlatır ve beraber neler yapmak ve başarmak istediklerini anlatır.

BURADAN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ.  

Son Başvuru Tarihi:20 ARALIK 2019

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR