9 Ocak 2019 Çarşamba

Kahvaltı dükkanı, kahvaltı evi, kahvaltı salonu açmak



Özellikle çalışanlar Pazar kahvaltılarına bayılıyor değil mi? Gerek ailece gerek arkadaşlarla birlikte güzel bir kahvaltı evine gidip gönlümüzde vakit geçiriyoruz. İşte bunun kazanç tarafına geçmek de iyi bir fikir olabilir. Yalnızca kahvaltı işine odaklanarak açacağınız bir yer, ilgi çekebilir. Üstelik bunun için fazla bir masraf yapmanıza da gerek yoktur. Elbette bilmeniz gereken birçok detay var. Ama kazanmak için bu detaylarla ilgilenmeniz gerektiğini biliyorsunuz, değil mi?

Kahvaltı sektörü, yemek kadar detay gerektirmese de güzel ve değişik birkaç fikirle bu işe girdiğiniz zaman dikkat çekebilirsiniz. Bu nedenle önce oturun ve bu fikri iyice düşünün. Neler yapabilirsiniz, üstesinden gelebilir misin, nelere dikkat etmek gerekiyor ve ilgi çekmek için hangi detayları düşünmek gerekiyor. İşte bu noktaları iyice düşünün taşının ve kahvaltı evi açmak ise göre mi karar verin.

4 yorum:

  1. Bu iş fikri harika,özellikle bu işi Van ilimizde profosyonel olarak yapıyorlar ve guzel kazanç da elde ediyorlar.Fikri olanlar Van kahvalti salonlarını mutlaka gezsin

    YanıtlaSil
  2. Son dönemlerde oldukça revaçta. İyi para demek ki:)

    YanıtlaSil
  3. Kahvaltı dükkanı açmak, karlı bir iş olabilir. Özellikle öğrencilerin fazla olduğu bir mekanda, uygun fiyatlarla bu hizmeti vermek çok iyi olur gibi geliyor. O garipler anne kahvaltılarını özler şimdi ne rağbet ederler valla. :)

    YanıtlaSil
  4. Valla Bursada kahvaltı fiyatları öylesine arttı ki.artik gitmeye korkuyorum

    YanıtlaSil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR