25 Aralık 2018 Salı

Bez çanta / bez poşet alıp satma



2019 yılının uzun zamandır tartışılan konularından bir tanesi de naylon poşetlerin ücretli olacağıydı.

Alışverişlerinizde kullanacağınız her bir poşetin birim fiyatı 0.25 krş olarak belirlendi. Poşetin kaldırılması ile haklı nedenler var. Gereksiz yere kullanılan onca poşetten tasarruf edilecek ve doğaya kötü etkileri azalacaktır.

Yalnız şu an da marketler dışında özellikle pazar alışverişlerinde bu poşet uygulaması nasıl gerçekleşecek belli değil. Zamanla oturacak olduğunu düşündüğüm sistemin haliyle ev bütçelerini de etkileneceğini düşünüyorum. Özellikle aylık yapılan alışverişlerde insanlar tek poşetle taşımalarını yapamayacak ve bu da fişlerine yansıyacaktır.

Tüm bu nedenlerden dolayı insanların bez çantalara yöneleceğini, alışverişlere kendi bez poşetlerini götüreceklerini düşünüyorum. Özellikle 2019 yılınında ilk ve ikinci çeyreğinde bez çantaların satışlarında artış gözlenecektir.

Girişimcilerin bir an önce toptan ürün alarak 2019 yılı için hazır beklemeleri gerekiyor. Çantacılar zaten uzun zamandır bu konuya hazırlandığını düşünüyorum. Ama uygun fiyatlı ve sağlam ürün getireceklerin bu işte bir adım öne geçecekleri açıktır.

2 yorum:

  1. Yeni yılda bez torbalar :)

    YanıtlaSil
  2. Yeni yıldan umutlarım, yüksek hız da internet, kopmayan bez torbalar, ucuz akaryakıt

    YanıtlaSil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR