21 Aralık 2018 Cuma

Bu çılgın işlerle para kazanabilirsiniz

Para kazanmak artık o kadar genel bir kavram oldu ki insanlar nereden nasıl para gelir diye düşünmek yerine akıllarına gelen en garip fikirleri paraya çevirmeye başladılar. Dünya üzerindeki çoğu insan para kazanma yolları adı altında birbirinden ilginç para kazanma yolları keşfetti ve şu anda büyük bir servetleri var. Peki, nasıl mı oldu? İşte en ilginç para kazanma yolları…

1.Kobaylık…

Adını duyunca ben fare miyim? Nasıl kobay olayım diyebilirsiniz. Ancak bilimsel çalışmaların insanlar üzerinde denenmesi için mutlaka birkaç kişiye ihtiyaç duyuluyor. Kobaylık bazen yeni çıkan medikal bir ürünü denemek şeklinde olabildiği gibi bazen de ilaç kullanımı ya da uyku testine katılmak gibi olabiliyor.

2.Sperm Satmak!

Para kazanmak için bu da yapılmaz dediğinizi duyar gibiyim. Ancak sperm bankalarının ortaya çıkması ile günümüzde sperm satışları da başladı. Oldukça yüksek fiyatlara bu satışı gerçekleştirebilirsiniz.

3.Gizli Müşteri Olmak!

Bir mağazaya girip sadece verilen hizmetin kalitesini ve diğer görüşlerinizi rapor haline getirerek para kazanabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde paranızın yanına ek olarak gittiğiniz mağazalardan aldığını çoğu eşya da size hediye olarak sunulacaktır.


4.Yapın, Yiyin, Paylaşın!

Günümüz sosyal medyanın en etkin bir şekilde kullanıldığı bir zaman ve sizde sosyal medya üzerinde büyük kazançlar elde etmek istiyorsanız mutlaka yemek yemelisiniz. Evet evde kendi kendinize yaptığınız yemeklerin yapım aşamalarını tek tek çekin. Daha sonra yemeğinizi yerken de bir aşçı edasıyla fotoğrafınızı ve videonuzu çekin. İnsanlar bu görüntülere bayılıyor.

5.Streetspotr Olmak!

Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz Streetspotr uygulaması ile bulunduğunuz mahallede yapılması istenen işlerin listesi sunuluyor. Bu listede yan komşunuzun evini süpürmekten bakkalınız için yeni ürünleri tanıtmak gibi işler bulabiliyorsunuz. Bunları yaptığınızda ise paralar hesabınıza aktarılıyor.

6.İndirim Uzmanı Olmak!

İlginç para kazanma yolları arasında indirimleri takip etmek de var. Hele bir de her gün market market gezenlerdenseniz indirimleri ve haftanın en uygun fiyatlı mağazasını bularak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bazı şirketler indirimleri takip edecek elemanlar istiyor.

7.Hacker Olmak!

İnternet ve bilgisayar kullanımı giderek artıyor ve büyük firmaların sürekli üretim halinde olmalarından dolayı sistemlerinde çeşitli hatalar çıkabiliyor. Eğer biraz bilginiz varsa yeni kurulan sistemlerdeki açıkları bularak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

8.Kozmetik Denetçisi Olmak!

Kozmetik ürünleri üreten firmalarda üretilen kozmetik ürünlerini test etmek amacıyla birçok insan çağırılıyor. Karşınıza kimi zaman bir bayan kimi zaman bir erkek kimi zamanda bir çocuk gelebiliyor. Koltuk altı ürünlerinin etkilerini görmek için koltuk altı bölgesini koklayabilir ya da diş bakım ürünleri için ağız kokusunu alabilirsiniz.

9.Oyun Danışmanı Olmak!

En ilginç para kazanma yolları arasında oyun danışmanlığı da var. Dünya üzerinde milyonlarca insan daha iyi oyun oynayabilmek için ekran karşısında kendini paralayabiliyor. Ancak siz oyunlarda en önemli evreleri geçmişseniz ve bu işin nasıl yapılacağını biliyorsanız oyun danışmanlığı yapabilirsiniz.

10.Online Eleştirmenlik!

Dünyanın pek çok ülkesinde denenmeye başlayan online eleştirmenlik aslın bir ürün ya da bir kişi hakkında yorum yaparak para kazanmanızı sağlıyor. Ne kadar çok eleştiri o kadar çok para anlamına geliyor.

2 yorum:

  1. Pas hakkımı kullanıp,bu seçeneklerden hiçbirini almıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin düşlediğiniz seçeneği de ekleyebiliriz :)

      Sil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR