25 Aralık 2018 Salı

Cep telefonu aksesuarı ve cep telefonu kılıf satışı yapmak



Cep telefonu, son 20 yılda kullanımı en hızlı artan teknolojik aletler arasında yer almaktadır. Özellikle teknolojinin gelişmesi ve ilerlemesiyle birlikte ortaya çıkan akıllı telefonlar hayatımızın her saniyesine girmiştir. Teknoloji devi firmaların her sene yeni bir teknolojiyle ürettiği cep telefonları haliyle birçok kişinin ilgisini çekmektedir.

Bu durumun bir sonucu olarak telefon alımı ve satımı oldukça artmıştır ve artmaya devam etmektedir. Telefon ticaretinin hızla artış içinde olması cep telefonu aksesuarı satışı yapmak isteyenler için para kazanabilecekleri bir iş fikri oluşturmuştur.

Neden Cep Telefonu Aksesuarı Mağazası Açmalı?

Yüksek fiyatlara satılan akıllı telefonlar, dış etkenlerden korunması gereken ürünlerdir. Hassas olmalarını ve çabuk zarar görme gibi negatif özellikleri bulunan akıllı telefonlar, cep telefonu kılıfı sektörünün ortaya çıkmasını sağlamıştır. Cep telefonu kılıfları, telefonların korunmasını ve dış etkenlerde zarar görmesini engelleyen bir aksesuardır. Aynı zamanda telefonun görselliğine de katkı sağlamaktadır. Özellikle akıllı telefonların çizilmesini, kararmasını ve kırılmasını engelleyen cep telefonu kılıfları günümüzde önemli bir iş fikri haline dönüşmüştür.

Cep telefonu kılıfı satan dükkânlar artık her geçen yaygınlaşmaktadır. Teknolojinin ve akıllı telefonlar her geçen gün geliştiği düşünüldüğünde de uzun yıllar boyunca ayakta kalacak bir sektör olacağı düşünülebilir. Cep telefonu kılıflarının farklı amaçlar için kullanılması da bu fikri avantajlı bir hale getirmektedir. Kimi insanlar sadece koruma amacıyla telefon kılıfı alırken kimileri telefonun görselliğini arttırmak için çeşit çeşit kılıflar almaktadır.

Cep Telefonu Kılıfı Nasıl Tedarik Edilir?

Cep telefonu kılıfları, toptan alındığında uygun fiyata gelen ve satışından yüksek kar elde edilen bir aksesuardır. Silikon, cam, ahşap gibi kılıf modellerini dükkânınızda bulundurmanız ise kar edebilmeniz açısından önemlidir. Ürünleri, cep telefonu kılıfı imalatçılarından toptan bir şekilde elde edebilirsiniz. Türkiye’de kılıf üreticilerinin yaygınlaşmış olması da uygun fiyatlara kılıflar bulmanızı mümkün hale getirmektedir.

Yurtdışından da cep telefonu kılıfı tedarik etmek ucuz fiyatlara yapılabilmektedir. Özellikle yurtdışında toptan satış yapan internet alışveriş sitelerinde istediğiniz model ve tarzlarda cep telefonu kılıfları bulabilmek mümkündür. 

Cep Telefonu Kılıf ve Aksesuarı Satmak Karlı Mıdır?


Cep telefonu kılıfı satışından elde edilen kar bir üründen neredeyse yüzde 100 ya da daha fazla olmaktadır. Örneğin, 10 liraya tedarik ettiğiniz ürünü 20 liraya satabilirsiniz. Hatta bazı bölgelerde ürün fiyatları 50 liraya kadar çıkabilmektedir. Kısacası oldukça karlı bir iş olduğu söylenebilir.

Cep telefonu Kılıfı Mağazası Açarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Cep telefonu aksesuarlar, kişiselleştirilmiş görünüm kazandırma özelliğine sahiptir. Bu nedenle cep telefonu kılıfı dükkânlarında bolca farklı desen ve malzemeden üretilmiş kılıf bulunmalıdır. Ayrıca ne kadar fazla telefon modeline uygun kılıf bulunursa daha fazla satış yapabilmeniz mümkündür. Farklı marka cep telefonlarına uygun olması daha fazla müşteri kitlesine hitap etmenizi mümkün hale getirmektedir. Öte yandan kılıf satan dükkânlar koruyucu cam, şarj aleti gibi yan ürünlerle de karını arttırabilmektedir.

Dükkânın açılacağı yerinde doğru seçilmiş olması gerekmektedir. Örneğin, bir bölgede 20 liraya satılan aynı ürün başka bölgede 50 liraya satılabilmektedir. Bunun için dükkânın açılacağı bölgenin demografik özelliklerine dikkat edilmiş olmalıdır. Bunun yanında işlek cadde ve sokaklar cep telefonu aksesuarlarının daha fazla satıldığı alanlardır.

Sonuç olarak cep telefonu kılıfı dükkânı açmak önümüzdeki yıllarda popülerliğini koruyacak ve çok kar getiren bir iş fikri olarak alternatifleriniz arasında bulunmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR