20 Aralık 2018 Perşembe

Muhteşem sepetler hazırlayın


Düşük bütçeli bir sermaye ile iş kurmak isteyenler için ideal bir iş fikri olan ve az bir sermaye gerektiren hediyelik çiçek ve çikolata tasarımları yapan  bir çikolata dükkanı açabilirsiniz.

Özel geceler için, bir biri ile dargın olan eşlerin barışma geceleri içini özel yaş günü kutlamaları için, kız isteme merasimlerinde iyi bir intiba bırakmak için, sevgililerin bir birlerine tatlı birer sürpriz yapabilmeleri için çiçekler ve çikolataların bir arada olduğu özel sepetler yapabilir, sizden istenilen özel siparişleri hazırlayarak istenilen adreslere gönderebilirsiniz.

Bu işe nereden başlamalı?
Bu iş için yapmanız gereken kaliteli ve lezzetli çikolatalar yapan bir şekerleme markası ile anlaşmak ve insanların genelde yemeyi tercih ettikleri çikolatalardan tedarik etmeli, günlük taze çiçek türlerinden alarak taze olarak kalmasını sağlamalı, özel çikolata tasarımlarını çiçeklerle harmanlayacağınız kamıştan yapılma sepet, hediye kutusu, ahşaptan oyma araba figürleri, plastik oyuncaklar gibi hediyenin anlamını pekiştirecek özel çikolata kapları tedarik etmelisiniz.

Bunları tedarik ettikten sonra iş size düşüyor. Özel tasarımlarınızı bir bir yaparak resimlerini çekmeli, farklı tasarımlar ile insanların akıllarını çelmelisiniz. Böylece özel çiçek ve çikolata tasarımlarınız ile hediye almak için düşünen insanlara alternatif  olacak ve çikolataya hayır diyemeyenler için özel bir hediye dükkanı olacaksınız.

Çikolata ve çiçek karışımı hediyelerin yanında özel hediye eşyaları da ekleyerek özel bir hediye tasarımı oluşturan bir işletmeci olabilir, bu konularda ilk tercih edilen iş yeri olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR