23 Aralık 2018 Pazar

Para kazandıran en iyi iş fikirleri hangileri ?


Ne iş yapabilirim sorusu özellikle iş hayatına atılacak gençlerimizi en çok düşündüren konular arasında gelmekte. Bununla beraber işinden memnun olmayan bir çok kişinin de düşündüğü bir konu. Bu sorunun cevabını bulduğumuzda hayatımızın nasıl şekilleneceğini de belirlemiş olacağız.

Yeni bir meslek öğrenmek uzun zaman almakta ve çoğu zaman geri dönüşü olmayan bir karara dönüşmekte. Mesleği bırakmak istesekte zamanla artan sorumluluklar, iş bulamama korkusu iş değiştirme önünde engel oluşturmakta. Yeni bir işe adım atmadan önce kendimize uygunluğunu test edip, beklentilerimizi karşılayacak kadar çok para kazandıracak uygun iş fikirlerini detaylıca gözden geçirmekte fayda var. Bu noktada web sitemizde bulunan iş fikirleri bölümünden size uygun olabilecek bazı iş fikirlerini araştırdık.

Bu aralar iş fikirleri arasında bayilik açma ”franchise” sistemlerinin ön plana çıktığını görmekteyiz. Bu sistemde neredeyse hiç kafa yormadan paket şeklinde alacağınız bu işlerin avantajları ve dezavantajları görmekteyiz. Franchise firmaları genelde sizden yüksek miktarda teminat istemekte bu durum kısıtlı bütçeye sahip olan kişiler için bayiliğini almak istediği işletmeyi kurmayı imkansız hale getirmektedir.

Bunlardan bazıları; ” Tavuk çiftliği kurmak , oto ekspertiz açmak , oto galeri açmak, butik otel açmak, kavak ağacı yetiştirmek, interneti kullanarak para kazanmak, Toptan alım satım yapmak” ve bunun gibi bir çok iş fikri…

Ayrıca bahsettiğimiz iş fikirlerinin bir çoğunu devlet desteği ile nasıl kurabileceğinizi de İŞKUR , KOSGEB, KALKINMA AJANSLARI gibi kurumların hibe, teşvik ve faizsiz kredi imkanlarından nasıl faydalanabileceğinizi yukarıda bulunan menü çubuğundaki TEŞVİK VE YARDIMLAR kategorisinde tek tek güncel olarak sıraladık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR