3 Şubat 2019 Pazar

Bu telefonun şarjını bitir de görelim!



Elimizde bulunan 3000 mAh - 3200 mAh batarya büyüklüğüne sahip telefonlar kenarı çekilin 18000 mAh bataryalı telefon geliyor.

Pil markası olarak aklımızda kalan Energizer, son yıllarda akıllı telefon piyasasına girmesiyle birlikte tüm ezberleri bozdu. Büyük bataryalı telefonlar arasında 16000 mAh ile rekoru elinde bulunduran firma, 18000 mAh bataryalı akıllı telefon ile bu rekoru daha da yukarı taşımayı amaçlıyor.

Firmanın MWC 2019‘da yapacağı tek sürpriz bu telefon olmayacak. Orta segmentte pazar payı kapmaya çalışan firma tam tamına 26 yeni model tanıtmayı planlıyor.

Energizer 18000 mAh bataryalı akıllı telefon özellikleri

Oldukça şaşırtıcı bir hamleyle tüm dikkatleri üzerine çeken firmanın,büyük pil dışında, pop-up kamera, katlanabilir ekran gibi ilginç özelliklere her türlü tüketici ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor.

Firma bu 26 modeli dört ana isimlendirme altında toplayacak. Bunlar Power Max, Ultimate, Energy ve Hardcase. Bu 26 yeni modelin büyük bir kısmı giriş seviyesi telefonlar ve Energy ile Hardcase modellerinin altında sınıflanacak.

Dudak uçuklatan 18000 mAh bataryalı akıllı telefon ise Power Max P16K Pro‘yu takip edecek. Ultimate serisi telefonlarda ise damla çentik ile pop-up kamera özelliği olması bekleniyor.

Ortaya çıkacak 26 modelden sadece Ultimate serisi hakkında ayrıntılı bilgiler ortaya çıkmış durumda. Buna göre Energizer Ultimate U620S Pop ve U630S Pop‘un sırasıyla P70 ve P22 MediaTek Helio işlemcileriyle çalışacak. Her iki modelde de Pop-up ön kamera bulunacak.

Katlanabilir telefon ve 18000 mAh bataryalı  akıllı telefon hangi özelliklere sahip olacak henüz belli değil. Ancak katlanabilir telefonun üst seviye de özelliklere sahip olması bekleniyor.

10 yorum:

  1. Katlanabilir telefon çok iyiymiş valla :) Bakalım daha neler göreceğiz teknoloji geliştikçe

    YanıtlaSil
  2. Energizer 18000 mAh bataryalı akıllı telefon hakkında yaptığınız bilgilendirmeler çok faydalı olmuş, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Harika yenilikler...Teşekkürler editör

    YanıtlaSil
  4. oldukça iddialı.. Teknoloji öyle hızlı gelişiyor ki, daha neler neler görürüz..

    YanıtlaSil
  5. Şarj süresi uzun giden telefonlar gelsin artık 😉

    YanıtlaSil
  6. Ben de çok beğendim ve neredeyse 1 hafta şarj gider diye düşünüyorum. Kullanan olursa deneyimlerini paylaşsın :)

    YanıtlaSil
  7. Ayda 3 kere filan şarja takarız artık :)

    YanıtlaSil
  8. Bu telefon bana lazim ben cok bitiriyorum sarjini 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun süreli şarjlar için vakit geldi de geçiyor. Bir çok nedenle gerektiği için elimizden düşürmüyoruz telefonları ondan dıt dıt en kötü seslerden biri :)

      Sil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR