21 Aralık 2018 Cuma

Yarın hafta sonu ve ek iş yapmak ister misin?

Hafta içi iş, okul, çocuklar şunlar bunlar derken yorulduğunuz olmuştur. Ancak hafta sonları dinlenmek yerine yine çalışmayı düşünüyorsanız hafta sonu ek iş modellerinden birini deneyerek para kazanmaya başlayabilirsiniz. Sadece hafta sonları işiniz olmuyorsa ve ek gelire ihtiyacınız oluyorsa yapabileceğiniz işler 2 günlük diyebileceğimiz günlük işlerden olacaktır.

İster evinizde isterseniz dışarıda yapabileceğiniz birbirinden farklı hafta sonu iş ilanları sizlerle…

Ödev Yardımcısı Olun!

Bir öğrenciyseniz hafta sonu sizin için boş geçebilir ya da derslerinizden artan zamanı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Kendinizden küçük olan öğrencilere ise derslerinde yardımcı olarak ödev yaparken soracakları soruları cevaplayabilirsiniz. Aileler hafta sonu çocuklarının ders çalışmamasından yakındıkları için ve diğer işleri ile ilgilenmekten çocuklarına vakit ayıramadıkları için ödevler konusunda sizden yardım alabilirler.


Stant Elemanlığı Yapın!

Pek çok market ya da mağaza hafta sonu artan yoğunluktan faydalanmak için farklı ürünlerin tanıtımını yaparlar. Marketlerin içerisine girdiğinizde göreceğiniz birkaç stant elemanından biri neden siz olmayasınız. Hafta sonu ek iş arayışları içerisinde bu meslek modeli oldukça farklı ve uygun olacaktır.

Hafta Sonu En İyi İş Hobiler!

Hafta sonları bütün bir haftanın yorgunluğunu atmak istiyorsunuz ancak çalışmak zorunda kalıyorsanız yapabileceğiniz en para getiren ve rahatlatan alan şüphesiz ki hobiler. Evinizde nikâh şekeri yapmaktan keçeden ürünlere, dikiş dikmekten resim yapmaya kadar birbirinden farklı uğraşlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

Hafta Sonu Reklam Tişörtü Giyin!

Genellikle gezmeyi seven ve hafta sonu iş ilanları içerisinde kaybolanların bulduğu en popüler meslek reklam tişörtü giymek. Herhangi bir firma tarafından size verilen tişörtleri giyerek istediğiniz yeri gezebilir ve istediğiniz kadar para kazanabilirsiniz. Hatta arkadaş grubu iseniz yüzünüze maskeler takarak sokaklarda reklam firmalarına ait billboard taşımacılığı yapabilir istediğiniz zaman bir mağazaya gidip gezebilir ve çay, kahve içebilirsiniz.

Tezgah Açın!

Hafta sonu iş arıyorum, hangi işleri yapabilirim diye düşünüyorsanız yakınlarınıza kurulan hafta sonu pazarları içerisine sizde bir tezgâh açın. Tezgâhınızda kullanmadığınız eşyaları ya da okuduğunuz kitapları satabileceğiniz gibi cilt bakım ürünleri tezgahında birkaç kişiye ücretsiz cilt bakımı da yaparak müşterilerinizi toplayabilirsiniz. Toptancılardan alacağınız kıyafet türü şeylerde size oldukça kazandıracaktır.

Bunları Da Deneyin!

Hafta sonu iş arıyorum ama bulamıyorum diyorsanız ütü yapabilir, makale yazabilir, sadece hafta sonları ilginç resimler ve videolar çekerek satabilirsiniz. Hafta sonu toplantıları için yiyecekler hazırlayabilir ya da internet üzerinden danışmanlık hizmeti vererek para kazanmaya başlayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR