8 Ocak 2019 Salı

Asla yalnız yürümeyeceksin



Bizimle bu imkanlardan yararlanmak isterseniz hemen başlayalım.


Bir Kategori Seç ve Ortak Olalım

İş Bu Fikir Bu sitesinde seçeceğin bir kategori de paylaşımlar yap, bizde senin aldığın ya da almayı düşündüğün reklamlara sitemizde yer verelim kazanmaya başla.


Bayilik İlanı Ver

Firmanızı büyütmek için bayilik ilanı vermeyi mi düşünüyorsunuz? İşte size fırsat, firmanızı, bayilik şartlarınızı, size ulaşılabilecek firma bilgilerini (telefon, mail, website vb.) bize iletin bizde bayilik düşünen girişimciler ile paylaşalım.


Ek İş İlanı

Firmanızda yetiştiremediğiniz ya da dışarıdan destek alarak yapmak istediğiniz sürekli ya da süreli işlerinizi bize iletin bizde ek iş ihtiyacı olan kişilere iletelim. Siz firmanızın yükünü hafifletin, bizde işe uygun çalışanı bulmak için aracı olalım.


Blog Listesi

Blogger kullanıcısı iseniz sitemize blog listenize ekleyip ecakirlar2@gmail.com mail adresine mail atarak sitenizin eklenmesini talep edebilirsiniz. Eğer blogger kullanıcısı değilseniz, sitenizde yapacağınız İş Bu Fikir Bu sitesi ile alakalı paylaşımınızdan sonra yine talepte bulunabilirsiniz.


Ürün ve Hizmet Satışı

Bir ürün ya da hizmet satıyorsanız sizin için ürünün tanıtımını sitemizden yayınlıyoruz. ecakirlar2@gmail.com mail adresimize ileteceğiniz bu talepten hiç bir şekilde ücret talep edilmez. Tamamen ücretsiz olarak ürün ve hizmet satışınıza destek veriyoruz.

Tüm bu işbirlikleri ile alakalı aklınıza takılan sorular ile alakalı ecakirlar2@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR