1 Ocak 2019 Salı

Buz Bardak bayilik ve franchıse verilecektir



Buz Bardak !!! İki Cidar Arasındakı Ve Tabanındaki Boşlukta Soğutma Sıvısı Bulunan Ve Derin Dondurucuda Dondurulduğunda İçeceklere Hiç Buz Atılmadan Tüketilmesini Sağlayan Tasarımdır. Buz Bardak İçeceklere Hiç Buz Katılmadan Kullanılan Bir Üründür.Buz Bardak Dayanıklı Polikarbonat Plastikten Üretilmiş Olup,0-6 Aylık Bebeklerin Biberon Malzemesinin En Kalitelisinden Üretilmektedir. Derin Dondurucuda Saatlerce,Günlerce,Haftalarca,Hatta Yıllarca Bile Dursa Kırılmaz,Çatlama Yapmaz Ve Kesinlikle Hiç Bir Şekilde Zarar Görmeyecek Kadar Dayanıklıdır.

BAYİLİK VE FRANCHISE VERİLECEKTİR

  İl Bayilikleri Franchıse için Görüşmelerimiz Devam Ediyor. En Kısa Zamanda İl Bayilerimiz Hakkında Bilgileri Bayilerimiz Butonunda Paylaşacağız.

Bayilik İçin Ön Ödeme Depozit Yada Teminat istemiyoruz.

Bayilik Şartlarımız Sadece İller Bazında Belirlediğimiz Mevcut Sayı İle İbarettir.Her il İçin Belirli Sayıda Adet Sözleşmemiz Mevcuttur.

Acele Edin !!!  Buz Bardağ'ın Emsalsiz ve Rakipsiz Pazar Payında Yerinizi Alın.

HEMEN İLETİŞİME GEÇİN.Tel: 0 (262) 343 23 33

2 yorum:

  1. Bardak şeklinde bir buz ve içecekleri içine katıp içiyoruz serin serin. Sonrasında tekrar o buzu yıkayıp derin dondurucuya koyuyoruz ve yıllarca bu şekilde kullanabiliyoruz. Doğru mu anladım acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Plastik bardağın kanallarında muhtemelen su var ve bunu donduruyorsunuz. Ardından içine koyacağınız her şey çevresinden aldığı soğuma ile soğuyor. Ben de böyle anladım. Üründen numune istemek gerekir :)

      Sil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR