8 Ocak 2019 Salı

Uluslararası Pazarlama Programı Network Kulubu



Dünyada bağlı kuruluş programları pazarlama tarihinin bilinen terimlerinden biri haline geldi. Peki, buna fırsat ya da para kazanmanın en iyi yolu diyebilir misiniz? Karmaşık ve bir ortaklık programı hakkında zaten bildiğinizden çok daha fazla şey var. Bağlı kuruluş pazarlama alanında iyi bir deneyime sahip olan Network Kulübü, burada bazı değerli bilgilere dikkat çekmektedir.

Bir ortaklık programının ne olduğunu ve nasıl güvenilir bir para kaynağı olduğunu anlayalım.

Dünya değişti ve insanlar artık “sorunlu” değil, insanlar pahalı evlerde, pahalı yaşam tarzlarında yaşıyorlar. Ve böyle bir yaşam tarzının temel nedeni düzenli bir para akışı. Böyle bir para biriktirmek için, tam bir hayat tasarrufu vaat eden bir işle uğraşmanız gerekir.

Bir ortaklık programı genellikle çeşitli kural ve düzenlemelere sahip bir kuruluş tarafından yürütülür. Bu kuralların yanı sıra, aksi takdirde “Bağlı Kuruluş Planı” olarak bilinen (örneğin:Sponsorluk,İl temsilciliği,Bölge Temsilciliği vb.) bir pazarlama planı olacak ve bu planla birlikte tüm işletme sorunsuz çalışacaktır. Para kazanmanın yollarını anlamak için belli örnekleri ele alacağız.

BİR ORTAKLIK PROGRAMININ AVANTAJLARI

İyi miktarda kazanç elde edebilirsiniz.
Daha iyi kazançlar için başka bir işte çalışırken, bu işi ek iş olarak yapabilirsiniz.
Çevrenizi kullanarak geniş bir profil oluşturabilir, böylelikle referans kazancı sağlayabilirsiniz.
Sponsor olup başkalarına sistemi tanıtabilir ve onlarında kazanmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle siz de kazanırsınız.
Daha fazla temsilci ekleyerek ''İl Temsilcisi'' olabilir ve il satışları toplamından %5 kazanç elde edebilirsiniz.
Büyümenizi bir tık ilerleterek ''Bölge Temsilcisi'' olabilir ve bölgenizdeki satışlar toplamından %10 kazanç elde edebilirsiniz.
Bu kazançlarınızın yanı sıra ücretsiz internet hizmeti kazanabilirsiniz.
İl temsilcileri ve Bölge temsilcileri bir yıl boyunca araç kazanma fırsatı yakalayabilirler.

NETWORK KULÜBÜ KAZANÇ SİSTEMİ

Network Kulübü uzun süredir web ortamından satış, call center satışları ile kazanç sağlarken, bunlara ek olarak 2018 yılında bir ortaklık programı başlattı. Bu süre zarfında piyasada sektörü itibari ile yok denilecek kadar az program mevcut.

Programa girersiniz, yeni temsilciler ekler ve/veya ürün satışı sağlarsınız; kazançlarınız doğrudan bankaya alıyorsunuz. Ürün satışı için paket başı farklılık gösteren kazançlar mevcut. Sponsor kazançları il Temsilciliği % 5 komisyon, Bölge Temsilciliği %10 komisyon gibi çeşitli kazançlar. Bunların yanı sıra ücretsiz internet hizmetleri ve araç desteği gibi ek kazanımlarda bulunmaktadır.

Peki bu ortaklık programı para kazanmak için en iyisi midir? Evet, ancak pazarlama fikirlerinizi karşılayan ürün seçiminde müşterilerinizin ''Hayır'' cevaplarınıza yenik düşmeden istikrarlı ve belirli olmanız gerekir. Potansiyel olarak, şansınızı artırmak için birden fazla yol uygulayabilirsiniz. Bunlardan sosyal medya, yakın çevreniz ve onların tavsiyelerini almak, reklam vermek, web sitelerinde ve form sayfalarında tanıtım sağlamak, en önemlisi kazanmak için sponsor olmak ve işi öğretmek ve temsilci eklemek....

İŞ MODELİ

Doğrudan satış işi, pazarlama endüstrisinde başarılı bir iş modeli olmuştur. İş yoluyla doğru şekilde zengin olmak, gerçek bir hayaldir. Fatura ödeme zorunluluklarından borçlara kadar, hayat bir maratona veya talihsiz olaylara dönüşür.

Doğrudan satış işinin yanı sıra bu tür üzücü olaylardan kurtulmak ve düzenli bir gelir akışı kazanmak için başarılı bir rota . İşte bu iş modelinden yararlanan ve bundan iyi bir servet kazanan en başarılı kişilikler mevcut. Bu kişilikleri ağ pazarlamacıları olarak adlandırabilirsiniz.

ŞİMDİ ÜCRETSİZ TEMSİLCİMİZ OLUN

6 yorum:

  1. Ne güzel programmış hem bilinçlendiriyor hemde cesaret veriyor..

    YanıtlaSil
  2. Önemli bilgi için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Network kulübünün programını inceleyeceğim. Teşekkürler

    YanıtlaSil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR