3 Mayıs 2018 Perşembe

Alastyr - Her alışverişten yıllar boyu kazanç elde edin



Ortaklık

Potansiyel müşteriler yönlendirin, her alışverişlerinden yıllar boyu kazanç elde edin

Banner, indirim kupunu veya bağlantılarımızdan birini potansiyel müşterilerin görebileceği bir konuma yerleştirin ve reklamlarınız üzerinden gerçekleştirilen her hosting, reseller, vps veya vds satışından ömür boyu %10 a varan kazanç elde edin.


Yıllar Boyu Kazanç
Alastyr ürünleri yüksek kaliteli ve uygun fiyatlıdır, ayrıca yüksek müşteri memnuniyeti oranı sayesinde yönlendirdiğiniz müşteriler uzun yıllar boyunca hizmet almaya devam edecektir. 
Yönlendirdiğiniz müşteriler alışverişlerinden, ortağımız olarak sizde yıllar boyu kazanmaya devam edeceksiniz.

Alternatif Kazanç Yöntemleri
Satış ortaklığı programımız sadece referans link ile sınırlı değildir. Potansiyel müşterileri sadece herhangi bir sayfamıza referans kodu ile göndererek, size verebileceğimiz banner veya hazır text mesajlar ile yada kendiniz özelleştirebileceğiniz size tanımlanmış indirim kuponlarını dağıtarak bize yönlendirebilirsiniz.

Her Satıştan Kazanın
Yönlendirdiğiniz her müşteri sizin için kalıcı bir kazanç kaynağıdır, müşterilerin sadece ilk satın aldıkları ürünlerden değil, ömür boyu her satın aldığı ortaklık sistemine dahil üründen kazanmaya devam edin.

Kazançlı bir ortaklık için şimdi katılın! Ayrıca ortaklık sistemimize katılarak 5 USD hoşgeldin bonusu anında hesabınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR