26 Aralık 2018 Çarşamba

Bilgisayar oyunları oyna ve para kazan


Bilgisayar oyunlarındaki gelirler ikiye ayrılmaktadır. Bunlar doğrudan ve dolaylı olarak adlandırılır. Oyunlardan elde edilen dolaylı geliriniz, bir tek oyundan değil de bir oyuna dahil edebildiğiniz yayınlar, testler, blog ve oyun dışı aktiviteler diyebildiğimiz gelirlerdir. Doğrudan olanları da yazımızda belirteceğimiz gibi oyunlardan elde edebileceğiniz gelirlerdir.

Hem Eğlenin Hem Para Kazanın
Para kazandıran oyunları size tanıtacağımız bu yazımızda; oyunların size nasıl eğlenceli bir şekilde para kazandırdığına şaşıracaksınız. Bu oyunlar hakkında bilgi vermek ve oyunları seçip seçmemeyi sizin tercihinize bırakıyoruz. Bu oyunları isterseniz bilgisayardan dilerseniz de telefonunuzdan indirmiş olduğunuz uygulamalardan ulaşabilir ve oynayarak para kazanabilirsiniz.

Ülkemizde çok sayıda oyun oynayıp para kazanabileceğiniz oyun vardır fakat siz daha fazla sayıda oyun oynamak isterseniz İngilizce bilmeniz halinde çok daha fazla sayıda oyuna ulaşmanız mümkün. Ve bu oyunlarda başarılı olduğunuz takdirde sizi binlerce lira beklemektedir.

Para Kazandıran Oyunlar

Biz sizin için oyun oynayarak para kazandırmış birçok oyunu incelemeniz için derledik.


Knigth Online:

Para kazandıran oyunlarda ilki Knight oyunudur. Knight Online oyununu canlı olarak oynayabiliyor ve kazanç elde edebiliyorsunuz.  Canlı olarak oynayıp sahip olduğunuz hesabı geliştirdiğiniz bu oyunda oyun sırasında kazandığınız itemleri satarak veya geliştirdiğiniz çarınızı satarak da para kazanabilirsiniz.

Bir ekonomiye dönüşmüş durumda olan knigth online oyunu için para yatırma şartı bulunmamaktadır. Yapmanız gereken sadece hesap açmak ve oyunu oynamaya başlayarak çarınızı geliştirmektir.



Metin 2 :

Metin 2 oyunu  knigt benzeri bir oyun olmasına karşın dünya genelinde 18 yaş altı çocuklarda bağımlılık yapan onlien oyunlar arasındadır. Metin 2 oyununda da sahip olduğunuz hesabı geliştirmek için rakipleriniz ve oyun içindeki diğer unsurlar ile savaşıyor ve itemler kazanarak çarınızı geliştiriyorsunuz.

Geliştirdiğiniz çar aynı zamanda belirli kriterlere sahip olduğunda level atlıyor.Bu durumda oyun içinde en iyiler arasına giriyorsunuz. Böyle bir çarı veya sahip olduğu itemleri satarak para kazanabilir veya başkasının sahip olduğu geliştirmek için çabalayarak da para kazanabilirsiniz.


Counter Strike Global para kazandıran oyunlardan yalnızca biri. Bunun bir aksiyon oyunu olduğunu bilin.


League Of Legends  Dünyanın en çok oynanan oyunları arasındadır.


DOTA 2  bu oyunu şuanda ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz.


PLAYER UNKNOWN’S BATTLE GROUNDS  son dönemin fazlaca  oynanan çok oyunculu video oyunlarından biridir.


DEPTH ‘de başarılı oldukça ödüller kazanıyor ve bu ödülleri satabiliyorsunuz.


H1Z1 Steam aracılığıyla kullanıcılara sunulan H1Z1’de zombilere karşı çarpışıyor ve bu savaştan galip çıkmaya çalışıyorsunuz.


RUST  2003 yılında piyasaya sürülen Rust, genel olarak “hayatta kalma” felsefesine sahip bir oyun.


TEAM FORTRESS 2  Oyun dünyasının hakimlerinden Valve’nin bir video oyunu olan TF 2 bir nişancılık oyunu.


SWAGBUCKS  Bir oyundan daha fazlası olan bir platform olan Swagbucks ile online küçük oyunlar oynayarak da para kazanabilirsiniz.


POGO  İlginç bir online oyun platformu olan Pogo‘da online oyun oynayarak para kazanabiliyorsunuz.


EXODUS 3000 Multiplayer yani çok oyunculu bir oyun olan Exodus 3000‘de hikaye Mars’ta başlıyor.


SECOND LIFE Online bir dünya platformu sunan Second Life‘de gerçekten bir hayat kuruyor ve burada yaptığınız işlerden elde ettiğiniz gelirler ile para kazanabiliyorsunuz.


INDEX DOLLARS oyun oynayarak para kazanabileceğiniz bir başka alternatif. Index Dollars’da yalnızca oyun oynayarak değil, anket doldurarak da para kazanabilirsiniz.


CASH DAZZLE  ile bir çok oyun oynayıp oyun içerisinde günlük paralar ve ödüller kazanabilirsiniz.


LALALOOT bir oyun reklam firmasıdır. Site size eğlenceli oyunlarda sunar.

1 yorum:

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR