27 Aralık 2018 Perşembe

Resim çizerek para kazanma iş fikri

Günümüz şartlarında resim çizerek para kazanmak artık oldukça kolay. Çünkü resim yapmak günümüzün en gerekli sanatlarından biri haline dönüşmüştür. Sizlerde kolaylık resim yaparak para kazanabilirsiniz. Her alan iltifat gören ve gerekli olan resim sanatı giderek değerlenmektedir.

Bu iş için illa ressam olmanıza gerek yok. Kendinize güveniyorsanız rahatlıkla resim yeteneğinizi geliştirebilir bu yolda para kazanabilirsiniz. Zaten resme bir yeteneğiniz varsa direkt resim yaparak para kazanma şemasına geçebilirsiniz.


Resim Çizerek Para Kazanma

Resimleri seviyor renklere ilgi duyuyor ve karalamalar yapmaktan hoşlanıyorsanız, yeteneğinizin olup olmaması günümüzde çok da sorun değil. Resim çizme yöntemlerini son derece basit ve kısa yoldan öğreneceğiniz çok sayıda seçeneğiniz mevcut. Pratik resim çizme yöntemlerinin olduğu uygulamalar internette ulaşabileceğiniz videolar ile kısa sürede resim çizmeye dair birçok bilgiye ulaşabilir ve sizde resim çizmeye başlayabilirsiniz.


Evden Resim Çizerek Nasıl Kazanılır?

Bu iş evden son derece rahatlıkla üretilebilecek bir iş. Resim yapmak için yalnızca yeteneğinizi ortaya çıkaracak dikkat ve enerjiyi bulmanız gerekli. Bu potansiyeliniz ortaya çıktığında para kazanmanız içten bile değildir. Bu şekilde ruh dünyanızı yansıtacak resimler yapıp insanları düşündürerek resimlerinizi ilgi çekici kılarak onların satın alınmasını sağlayabilirsiniz.

Resim yaprak para kazanmayı hedefliyorsanız bu kullanmış olduğunuz boyanın kalitesi yapmış olduğunuz resim materyalinin büyüklüğü gibi pek çok etkene bağlı olarak değişecektir. Düzenli olarak üretim miktarınızın da değişiyor olması sizin satışınızı etkileyip ne kadar kazandığınız da bu süre bağlı olacaktır. Bu süreçte resimleriniz için bir fiyat çıkarmak isterseniz mağazalarda satışı yapılan resimlere bakarak kıyaslayıp sizde ürünlerinize bir ücret belirleyebilirsiniz. Bu işten hem yüksek kazançlar elde edebileceğiniz gibi üstüne üstlük bir nevi terapi gibi gelip sizi aynı zamanda rahatlatacak sonucunda para da kazanmış olacaksınız.

En Çok Satılan Resim Tabloları Nedir?

Günümüzde en çok satılan tablolar parçalı olanlardır. Birbirlerinin parçası olarak yapboz şeklinde tasarlanan tablolar büyük ilgi görmektedir. Sizlerde böyle tablolara yaparak kolayca satışını sağlayabilirsiniz. Derin anlamlara sahip tabloların yanında manzara ve soyut resimler büyük ilgi görmektedir. Kendi ruhunuzu bütünüyle tuvale aktararak soyut çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Soyut ve belirli anlamlar içeren tablolar günümüzde büyük ilgi gördüğünden bu tip tabloları satmanız daha kolay olacaktır. Çeşitli platformlarda resimlerinizi sergileyerek görücüye çıkarabilirsiniz.

Resimleri Satmanın Yolları

Yaptığınız bu resimleri satmak için; birçok farklı yolunuz var. Çeşitli atölyeler ile anlaşıp onların siparişleri üzerine de ürün hazırlayabilirsiniz. Dekorasyon, aksesuar ve süs eşyaları satan mobilya mağazalarından da sipariş alıp resimlerinizi müşterilerinizin istekleri üzerine yapabilirsiniz. Ya da bir başka yol olan internetten de faydalanarak bu tabloları satan sayfalar bulabilirsiniz. Bu sitelerden resim çalışması yaptığınızı belirterek, satış için yeni yerler keşfedebilirsiniz. Sosyal medyanızdan da ürünlerinizin satışını fotoğraflarını paylaşarak ürün ayrıntılarınızın bilgisini paylaşarak gerçekleştirebilirsiniz.

Son zamanlardaki resim trendlerini takip ederek en fazla kullanılan resim içeriğinden tutun da nasıl ve hangi malzemelerin kullanıldığına dair ufak bir araştırma ile en çok tercih edilen resim seçenekleri arasından en fazla sayıda satışınızı gerçekleştirebilir paralar kazanabilirsiniz.

Ya da bazı resimlerin satışını gerçekleştirebileceğiniz uygulamalar mevcuttur bunlardan biri de Shutterstock;  bu site dünya çapında özgün içerik satan bir site. Resim, müzik, fotoğraf, video veya grafik çizimlerine sitede yer verilmektedir. Özellikle medya ajansları ya da pazarlama ajansları bu içeriklere yoğun ilgi göstermektedir. Özgün içerikleri ilk kez kendileri kullanmak isteyenler için idealdir. Her içerik kendi içinde ücretlendirilir. Ne kadar çok içerik yüklerseniz o kadar çok kazanç sağlarsınız. Sistem daha çok çalışan kişiler için de fırsatlar sunmaktadır. Çünkü başlarda cüzi olarak ücretlendirilen içerikler, içerik sayısı arttıkça daha fazla ücretlendirilmektedir. Yani yükledikçe daha fazla kazandıracaktır.

Para Kazandıran Uygulamalarda Ödemeler

Shutterstock sitesinde ücretler dolar üzerinden hesaplanmakta ve ödenmektedir. Yurt dışında burada ürün paylaşıp satanlara göre daha kârlı durumdasınız. Üyelik oluştururken dikkat etmeniz gereken bir unsuru da size hatırlatmakta fayda görmekteyiz ödeme Mooneybookers seçmelisiniz çünkü ülkemiz de Paypal sistemi desteklenemiyor. Mooneybookers hesabınıza banka IBAN numarası ekleyerek buradan elde ettiğiniz satışlar doğrultusunda ödemelerinizi hesabınıza aktararak alabileceksiniz.

İşte resim yaparak para kazanmak için izleyeceğiniz yol için size tavsiyelerde bulunmaya çalıştık. Resim yaparak para kazanmak sizin için bu kadar kolay!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR