20 Aralık 2018 Perşembe

Doğal köy ürünleri satmak

Doğal Köy Yumurtası Satmak


Günümüzde insanlar her şeyin katkı maddeli halini tükettikleri için doğal veya organik olan her türlü besine karşı bir ihtiyaç içine girmişlerdir. Bu ihtiyaçları fırsata çevirerek doğal ürünler satan dükkanı açabilir ve kendi işinizin patronu olabilirsiniz.

Doğal köy yumurtası satışı günümüzde tavuk çiftliklerinde yerlerinden kıpırdamayan ve bol yağlı yemler ile beslenen tavukların yumurtladıkları ve besin açısından zengin olmayan yumurtaları satın almakta ve yemekteyiz. İnsanlar bu yumurtaların sağlıklı olmadıklarını bildikleri halde başka bir çözüm yolları olmadığından bu yumurtaları yemek zorunda kalıyorlar.Bu durumu fırsata çevirerek  köy yumurtası satışı yapabilirsiniz. Yakındaki köyde yaşayan insanlarla iletişime geçerek günlük olarak köy yumurtası alabilir ve aldığınız fiyatın üzerine kar oranınızı koyarak satabilirsiniz. Doğal köy yumurtasını, marketlere, aktarlara, pazarlarda yumurta satışı yapanlara toplu olarak satabileceğiniz gibi pazarlarda halka da satabilirsiniz.

Köy Peyniri Yapıp Satmak


Günümüzde köy yumurtası gibi doğal ve yöresel köy peyniri satabilirsiniz Her yörenin peyniri ve peynir yapımı farklılık göstermekte ve her yörenin lezzeti birbirinden farklı olmaktadır. İnsanlar fabrikalarda üretilen teneke peynir, kaşar peyniri, krem peynir gibi peynirlerin dışında yiyebilecekleri doğal ve yöresel peynirler için  eşine dostuna rica ediyor veya gittikleri bir köyden kasabadan tedarik ediyorlar.

Bu durumu fırsata çevirebilir,köy yumurtası için gideceğiniz köylerden doğal ve yöresel köy peynirleri alarak, aldığınız fiyatların üzerine kar oranınızı koyarak organik ürün dükkanlarına, marketlere, bakkallara, peynir satışı yapan dükkanlara  satabilir veya kendiniz dükkan açarak doğal peynir satışı yapabilirsiniz.

Doğal köy yumurtası ve doğal köy peyniri satabileceğiniz bir dükkan açabilir ve kendi iş yerinizin patronu olabilirsiniz. Küçük bir bütçe ile organik ürünler satan bir dükkan açabilir, yumurta ve peynirin yanı sıra  organik diğer ürünleri de satabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR