25 Aralık 2018 Salı

El emeği bez bebek yapıp satmak harika değil mi?


Günümüzde, çalışmıyor ve para kazanmaya ihtiyacınız varsa, bu konuda birçok seçeneğinizin olduğunu bilmelisiniz. İşte bunlardan bir tanesini size fikir vermek adına,  yazımızın konusu yapmış bulunuyoruz. El emeği bez bebek oyuncakları yaparak para kazanan çok fazla sayıda insan var. Sizde bu güzel uğraşla kendinize yepyeni bir istihdam alanı oluşturabilir, kendi paranızı kazanabilirsiniz. Denemeye değer öyle değil mi?

El Emeği Bez Bebekler Yok Satıyor!

İnsanlar çocukları için onların oynarken mutluluk duydukları ve son derece zararsız oyuncakları değerli varlıkları olan çocuklarına almaktan son derece mutluluk duymaktadırlar. Yalnızca çocuklar değil oyuncak dünyasında sevimli ve ilginç oyuncakları seven. Birçok insan dünyanın farklı yerlerinde bu işi koleksiyon haline bile getirebiliyor.

Sağlıklı Oyuncaklar mı Tercih Ediliyor?

21.yy oyuncak dünyasına ve baktığımızda teknolojinin ve sanayiinin gelişmesi akabinde artık çocuklarımız için milyonlarca seçenek var. Fakat bu seçenekler arasından en doğru ve sağlıklı oyuncakların denetlenmesi ve seçilmesi aşamasında zaman zaman ebeveynlerin zorluk çektiği aşikâr. Çünkü bu oyuncakların güvenilirliği son derece düşük olabiliyor, çoğunluğu kimyasal madde içeren ve radyasyon yayabilen oyuncaklar, ailelerin uzmanların uyarıları ile de bilinçlendikçe oyuncağı çocuklarına mutlu edebilmek için sunarken bir o kadar da her alanda dikkatli davranmalarına neden oluyor.

İşte bu nedenle piyasada zararsız oyuncaklar için çeşitli arayışlara girilmektedir. Bu oyuncaklar arasında yapabileceğiniz zararsız olanlardan biri de bez bebeklerimiz. Ailelerin çocuklarına güvenle verebileceği çocukların kendilerine zarar vermeden oynayabilecekleri bez bebekleri yapmak son derece kolay. Bu bebekleri yapacak insanlar bu işten para kazanmanın yanında çocuklarına ya da başka çocuklara daha güvenilir ve sağlıklı oyuncaklar üretebilmenin de mutluluğunu yaşayacaklar. Sizde bir hobi haline gelebileceğini düşündüğümüz bez bebek yapımından para da kazanacağınızı söylesek.

Bez Bebek Yaparak Para Kazanma Nasıl Olmalı?

Evet, kararınızı verdiniz ve bu işi yapmak istiyorsunuz. Yapmanız gerekenler şunlar; işin başlarken biraz sermaye sahibi olmanız gerekli. İş hakkında bilgi sahibi olmak adına da biraz araştırma yapmanızda fayda var. Sonra yanınıza yaratıcı düşüncenizi ve hayal dünyanızı almanız sayesinde son derece keyifli olan bez bebek işinden para kazanmak sevindirici bir sonuç olacaktır.

İşi öğrenme aşamasında özel bir eğitime gerek duymadan çeşitli örneklerden ilham alarak kendi modelinizi oluşturmak adına üzerinde çalışabilmeniz gerekiyor. Örneğin çocukların çok sevdiği bir çizgi film karakterinin bebeğini yapabilir satışlarınızı o minvalde belirleyebilirsiniz. İnternet aracılığı ile istediğiniz her yerde araştırarak birçok sayıda seçenek arasından size en uygun gelen modeli alıp revize ederek kendinize ve hayal dünyanıza uyarlamanız ve bu şekilde işi öğrenmeniz mümkün.

Bez bebek nasıl yapılır konusunda youtube de bolca video da mevcut bu videolardan ilham alarak kendi karakterlerinizi bile oluşturabilirsiniz.

Hayal dünyanızdan çıkarıp elle tutulur hale getirdiğiniz bu eşsiz ürünleri kişiye özel yapabilirsiniz. Müşterinizin sizden sipariş ettiği konuya göre çalışarak çok sevimli bez bebekler üretebilir, müşterilerinizi memnun ederek sizden bu durumda mutlu olabilirsiniz.

Pazarlama Nasıl Olmalı?

Bez bebeklerinizin yapım aşmasını öğrendiniz ve hayal gücünüzle çok sayıda bez bebeğin üretimini gerçekleştirmiş bulunmaktasınız ve bu işten nasıl ve hangi yol ile para kazanmak adına yapabileceklerinize baktığımızda şunları görmekteyiz; bulunduğunuz bölgedeki oyuncakçılara bunları pazarlayabilir aldığınız siparişler ile ürünlerinizi satabilirsiniz. İnternet çağında yaşadığımızı düşünürsek, bu mecrada çok sayıda satış seçeneğinizin olduğunu belirterek kendi markanızı oluşturabilir ya da online satışını gerçekleştirebilirsiniz.

Sosyal medyanızdan kişiye özel muzip oyuncaklar yaptığınızı belirtmeniz bu şekilde ürettiğiniz ürünlerinizin fotoğraflarını paylaşmanız halinde çok sayıda insanın ilgisini çekecek ve sevdiklerine hediye amacıyla bile size sipariş veren çok sayıda insan olacağına eminiz. Bez bebek imalatını üstlenmiş çeşitli firmaları araştırıp onlara ürünlerinizi düzenli olarak satabilirsiniz.

Size yazımızı bitirmeden bu konuda marka haline gelmiş ve bu işten son derece iyi paralar kazanmış bir örnek vermek istiyoruz Ankara da yaşayan emekli bankacı Lale Kayıhan Hanım özgün bez bebekler üreterek ‘’Yapalak Ayşe’’ adını verdiği bu bez bebekler ile marka haline gelmiş durumda ve Türkiye’nin her yerinden siparişlerinin gelmesiyle adı yurt dışında dahi duyulan bu bez bebekler çok fazla sayıda alıcı buluyor. Neden sizin de böyle özgün bez bebeklerinizle bir marka haline gelmeyesiniz. Haydi, şimdi hayal gücünüzü ve çabanızı yanınıza alın sonucunda da paranızı kazanmış olun. Denemeye değmez mi?

1 yorum:

  1. Yapanlar çok güzel yapıyor da ben tam bir yetenek düşmanıyım bu konuda:)

    YanıtlaSil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR