21 Aralık 2018 Cuma

Evde pasta yapın! Ne tür pastalar yapmalısınız?


Para kazanma yolları her geçen gün yenileniyor ve ev hanımlarından tutunda lise çağındaki gençlere kadar herkese hitap eden meslek dalları gündeme gelmeye başlıyor. Bunlardan biri olan evde pasta yaparak para kazanma elinin lezzetine güvenen herkes için farklı bir kazanç kapısı. Evinizde yemekler hazırlayarak insanlara sunmayı seviyorsanız ve yepyeni pasta börek tarifleriniz varsa mutlaka evde pasta yapıp satma fikrini denemelisiniz.

Evde Ne Tür Pastalar Yapıp Para Kazanabilirim ?
Pasta yapmaya başlamadan önce insanların ne tür pastaları daha faza tükettiklerine bakmalısınız. Çünkü sizden alınacak olan pastaların büyük bir kesime hitap etmesi gerekiyor. Hem kolay olan hem de herkes tarafından beğenilen birkaç pasta tarifini deneyerek işe başlayabilirsiniz.

Pastalarınızı Tescilleyin ve Mekân Bulun!

Evde pasta yapıp satma fikrini hayata geçirirken dikkat etmeniz gereken konulardan biri de pastalarınızı nerede yapacağınız. Yani pastalarınızı ev ortamında mı yoksa bu alanda hizmet veren özel kuruluşların mutfaklarında mı hayata geçireceğiniz alıcılar için çok önemli. Bir de pasta yaptığınıza dair çeşitli kurslardan sertifika alarak bunu sunabilirsiniz.

Pastalarınızı Hazırlayın ve Sunun!

Pasta yapmak aslında bazıları için oldukça kolay ancak bazıları içinde zor bir zanaattır. Ancak sizin el beceriniz varsa ve hayal dünyanız genişse insanların gözüne hoş görünecek pastalar tasarlayabilirsiniz. Hazırladığınız her pastanın bir fotoğrafını çekerek de pastalarınızın sunumunu yapabilirsiniz. Evde pasta yaparak para kazanma fikri her ne kadar pasta odaklı bir çalışma olsa da sunumların faydası da büyüktür. Bu nedenle en güzel pastalarınızı yapıp harika resimler çekmelisiniz.

Pastalarımı Nasıl ve Nereye Satabilirim?


  • Hazırlamış olduğunuz pastaların resimlerini bütün pazarlamalarınızda kullanacağınız için bu resimlerin olduğu arşivler hazırlayın. Daha sonra internet üzerinden pastalarınızı tanıtmaya başlayın. Bunun için Facebook, İnstagram gibi hesaplar üzerinden paylaşımlar yapmanız yeterli olacaktır.
  • Yine pastalarınızın fotoğraflarından oluşan broşürler çıkararak çevrenizdeki binalara ve iş yerlerine dağıtın.
  • Bulunduğunuz yerde minik bir stant açarak pastalarınızı tanıtabilir ve sipariş almaya başlayabilirsiniz. Ayrıca büyük pastalar yerine minik lokmalık pastalarda hazırlayarak satabilirsiniz.
  • Hayır kurumlarında ya da kermeslerde pastalarınızı sunabilir ve tanınır bir hale gelebilirsiniz.
  • İnternet üzerinden pastalarınıza alıcı bulmak için pasta satışı yapan adreslerle iletişime geçebilirsiniz. Çünkü her pasta firması tek başına bütün siparişlere yetişemediğinde evde üretim yapan pastacılardan yardım alır.
Evde pasta yaparak para kazanma fikrinden büyük kazançlar elde etmek istiyorsanız insanlara yaptığınız pastaların tadını hissettirmeniz gerekiyor. Yüreğinizdeki sevgi ile yoğurulmuş pastalar için şimdiden kolay gelsin. Eğer pasta yapan ya da alan kişilerseniz aşağıya yorum bırakarak sizi daha kolay bulmalarını sağlayabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Ben bu konuda yetenek düşmanıyım. Kesin batarım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adım adım ilerlemek gerekiyor. Ben bugün yumurta kırmayı öğrendim bir kaç adıma tamamdır :)

      Sil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR