21 Aralık 2018 Cuma

Oyuncak yaparak para kazanmaya başlayın

Evden çalışarak para kazanma konusunda kendine güvenen pek çok kişinin kolaylıkla yapabileceği bir meslek daha: Evde oyuncak yaparak para kazanma. Eğer eliniz biraz becerikliyse ve hayal dünyanız genişse birkaç malzeme ile çok güzel oyuncaklar hazırlayabilirsiniz. Günümüzde üretilen oyuncakların çoğunun Çin malı olması ve içerisindeki maddelerin çocukların gelişimine zarar vermesi nedeniyle el yapımı oyuncaklara rağbet arttı. Birde çocuğun zihinsel gelişimini olumsuz etkileyen canavarlı Barbie bebekli oyuncaklarda uzmanlar tarafından zararlı görüldü. Geriye ise eskiden annelerimizin yaptığı şirin mi şirin oyuncaklar kaldı. İşte sizler için güzel bir gelir olacak olan evde oyuncak yaparak para kazanma fikirleri…

Malzemelerinizi Seçin!

Oyuncak yapma işi için ilk yapmanız gereken nasıl bir oyuncak yapabileceğinize karar vermek olacaktır. En sık kullanılan el yapımı oyuncaklar çoraplardan, kumaşlardan ya da örgülerden imal ediliyor. Sizde hangisini daha kolay yaparım diyorsanız onun için gerekli olan malzemelerden alabilirsiniz. İnternet üzerinden el yapımı oyuncak modelleri arayarak farklı seçeneklerde bulabilirsiniz. Malzemelerinizi de gayet uygun diyebileceğimiz yerlerden tedarik edebilirsiniz. Çorapla yapacağınız bir oyuncağın maliyeti sizin için en fazla 5 TL olacaktır.


Birkaç Model Hazırlayın!

Evden çalışarak para kazanma aslında oldukça kolay bir iş gibi duruyor ancak ev içerisinde çalışırken de hazırladığınız ürünlerin kalitesine dikkat etmeniz gerekiyor. Bu anlamda oyuncak yapma işi için hazırlayacağınız örneklerinde mutlaka kaliteli olmasına ve özenle yapılmış olmasın dikkat etmelisiniz. Hazırlayacağınız 5 tane kadar örneğin satışını yapacağınız için ilkler her zaman önemlidir.

Satışı ve Pazarlaması Nasıl Yapılır?

El yapımı oyuncak modelleri ile satış yapmak istediğinizde başvuracağınız yollar şunlar olacaktır:
  • Oyuncak satışı yapan büyük mağazalara giderek ürünlerinizi tanıtabilir ve kaliteli bir pazarlama yaparak oyuncaklarınızı satmaya başlayabilirsiniz. Benim oyuncaklarıma kim bakar diye düşünmeyin ve çekinerek değil girişimci bir ruh ile ürünlerinizi pazarlayın.
  • Kendi çevrenizdeki birkaç çocuğa oyuncaklarınızdan hediye edin. Emin olun ki her işletme tanınmak için promosyon uygulaması yapar. Sizin de ilk çalışmalarınız promosyon şeklinde dağıtıldığı için çocuk müşterileriniz artabilir.
  • Satış sitelerine girerek kendi ürününüzü anlatan güzel bir yazı yazabilir ve farklı şehirlere kargo seçeneği koyarak toptan satışlarda indirim yapabileceğinizi ekleyebilirsiniz. İnternet dünyasının büyümesi ile ürünlerinizi elbet biri görecektir.
  • Her ilde hatta her semtte pazarlar kurulur. Eğer sizin de yakınızda bir yerde Pazar varsa bir bebek alana bir şeker bedava gibi kampanyalarla oyuncaklarınızı satmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR