11 Aralık 2018 Salı

Giyim satışı için satış ortaklığı veren en iyi siteler (Güncel)


Modanisa

Siz de bu kârlı ortaklığa katılın!
Eğer bu gelir modelinin bir parçası olmak isterseniz lütfen linki tıklayın ve formu doldurun. Size bol kazançlı bir satış ortaklığı dileriz.


Speed Butik

Eğer Siz De %20 Komisyon İle Speed Butik Ailemizde Yer Almak İsterseniz Bizimle İletişime Geçebilirsiniz


Cosmedrome

Ortaklık hizmeti, Cosmedrome temsilciliğine abone olduğunuzda referans olduğunuz her satıştan para kazanma işlemidir. Böylece, hiç evinizden çıkmaya bile ihtiyaç duymadan ürün linkleri aracılığı ile satış yapabilirsiniz.


Morhipo

Sitemizde markanızla bulunmak isterseniz yeni kazanç fırsatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Trendbende

Oturduğunuz yerden bayimiz olabilir ve kendinize ciddi kazanç sağlayabilirsiniz.


Under Armour

UNDER ARMOUR® SATIŞ ORTAKLIĞI PROGRAMI onaylanmış web sitelerinin www.underarmour.com adresine bağlantı vermesine ve tıklama yoluyla yapılan satışlardan komisyon kazanmasına imkan vermektedir. 


Markafoni

Sitemizde satışını yapmak istediğiniz ürünleriniz varsa, bu ürünlerle ilgili detaylı bilgileri ve iletişim bilgilerinizi markaniz@markafoni.com adresine göndermenizi rica ederiz. 


Zen-Zen

Zen-Zen.satış ortaklığı ( Affiliate ) sistemi ile asla nakit kazanç elde edilmez. Satış Ortakları başka kişilere referans olarak ( tavsiye ederek ) Puan kazanırlar.


Trendyol

Kurulduğu günden itibaren modaya öncülük eden Trendyol.com'un satış ortağı olarak sitenize içerik sağlayabilir, yayınladığınız reklamlar sayesinde gelir elde edebilirsiniz.Trendyol markasını sitenizde yayınlayarak hemen kazanmaya başlamak için aşağıdaki formu doldurarak iletişime geçebilirsiniz.


Şahinlershop

Müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri temin etmek amacıyla iş ortaklığı programımıza dahil olmak isteyen firmalar ve kişiler için cevaplanmış sorularınızı paylaşıyoruz.


Ehamilegiyim

IŞŞIL Hamile Dünyası | Hamile Giyim Markaları | Hamile Kıyafetleri Ortaklık programına ÜYE olmak ücretsizdir. IŞŞIL Hamile Dünyası | Hamile Giyim Markaları | Hamile Kıyafetleri sitemizdeki ürünleri oluşturduğunuz takip kodunu kendi web sitenizde istediğiniz bir yere yerleştirerek gelir elde edebilirsiniz. Sizin bağlantılarınızdan gelen herhangi bir müşteri alışveriş yaptığında belirlediğimiz komisyon oranlarında sizde gelir elde edersiniz. Şuan ki geçerli komisyon oranımız 1%'dir.


Gümrük Deposu

gumrukdeposu.net kazancını siz müşterileri ile paylaşıyor.  gumrukdeposu.net satış ortaklığı programına ÜCRETSİZ bir şekilde üye olarak siz de hemen kazanmaya başlayın. Sosyal medya hesaplarınızda paylaşım yaparak komisyon kazanın... Kazandığınız komisyonları ister gumrukdeposu.net sitemizde kullanın isterseniz kendinize ait yönetim panelinizden nakit olarak talep edin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR