21 Aralık 2018 Cuma

Turkcell gsm şirketinden bayilik almak



Günümüzün en karlı iş fikirlerinden biri olarak görülen ve her zaman getirisi olacağı düşünülen teknoloji sektörü yeni hamleleri ile gündeme geliyor. Akıllı telefonların, tabletlerin hatta phabletlerin bile görülmeye başladığı günümüzde iletişim insanlar için en önemli olgulardan. Telefonlar kadar iletişimin vazgeçilmez unsurlarından olan GSM’ler için operatörler hizmet alanlarını genişletmeye başladı. Her yerde hizmet verebilmek adına çalışmalar yapan operatörlerden biri olan Turkcell ise hizmet ağını büyütmek adına bayilikler veren bir kurum olarak karşımızda duruyor. Peki, Turkcell bayiliği açmak karlı mı, bu işten ne kadar kazanırsınız, nasıl bayilik alabilirsiniz?

Turkcell Bayiliği Nasıl Alınır?

Turkcell 81 ilde 15 binin üzerindeki şube sayısı ile oldukça geniş bir hizmet ağına sahip. Kullanıcı sayısının fazla olması ve yeni kampanyalar düzenleyerek her geçen gün büyümesinden dolayı Turkcell bayiliği açmak aslında oldukça karlı bir iş. Çünkü insanların yoğun talepte bulunduğu Turkcell şubeleri eskiden olduğu gibi merkezlerde değil her mahallede ihtiyaç duyulan bir alan.

Turkcell bayilik açma şartları aslında oldukça basit gibi görünen ancak oldukça zor olan şartlardır. İlk olarak bir Turkcell bayiliği açma fikrine kapıldıysanız Turkcell’in politikasını bilmeniz gerekiyor. Çünkü Turkcell kendi ile aynı düşünce sistemine ve çalışma disiplinine sahip olmayan talepleri geri çevirebiliyor. Turkcell ile aynı şartları taşıyıp taşımadığınızı merak ediyorsanız Turkcell’in politikasını okumanız ve bayilik açmadan önce nasıl bir sistem beklediği hakkında bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

Turkcell bayiliği açmak için ilk olarak Turkcell iletişim merkezlerini aramalısınız. Karşınıza çıkacak olan çağrı merkezi personelinden hangi ilde bulunuyorsanız o ille ilgilenen bayilik yetkilisinin numarasını istemelisiniz. Daha sonrasında bu kişiyi arayarak görüşmelere başlayabilir ve bayilik çalışmalarına ilk adımınızı atabilirsiniz. Burada bilmeniz gereken bir konu var ki hangi şehirde olduğunuza bağlı olarak Turkcell bayilik hizmetleri sizlerden farklı bilgiler isteyebilir. Mesela Turkcell bayiliği almak istiyorsunuz ve Türkiye’nin doğu illerinden birindesiniz. Sizden istenecek olan başvuru belgeleri ile Karadeniz bölgesindeki bir ilden bayilik için istenecek belgeler farklı olacaktır.

Turkcell Bayiliği Açmak İçin Gerekenler

Turkcell bayiliği açmak istiyorsanız sizden bir dükkân belli bir müşteri kitlesi, cadde ve ya alışveriş merkezi yakınında olma gibi şartlar istenebilir. Ancak en temel ihtiyaç belli bir yerinizin olmasıdır. İnsanların ihtiyaç duyduğu ve konumu iyi olan bir yerde Turkcell bayiliği açarsanız ilerleyen zamanlarda yapmış olduğunuz bu yatırım sizlere büyük karlar olarak dönecektir.

Turkcell bayiliği açarken hazırlamanız gereken belgelerin ve bulmuş olduğunuz dükkânın yanı sıra sizinle birlikte çalışacak olan yetenekli ve bilgili personelleri de bulmuş olmanız gerekir. Ayrıca bayilik öncesinde Turkcell hat satışında belli bir rakama ulaşarak Turkcell’e kendinizi kanıtlamanız gerekir.

Eğer bütün bu işlemleri yerine getirmişseniz ve Turkcell bayiliğiniz varsa normal bir telefon dükkânı gibi değil Turkcell şubesi olmanın verdiği kurumsal yapıya da bürünmelisiniz. Kazancınızın artması için müşterilerinizin çok olmasına da özen göstermelisiniz. Müşterileri çekebilmeniz ve kaliteli, ilgili bir hizmet sunabilmenizde sizi kısa sürede Turkcell bayiliklerinden daha fazla kar elde etmenizi sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR