22 Nisan 2019 Pazartesi

İyi Kazandıran Lakin Az Bilinen İşler - 3


Endüstriyel Birleşen Tedariki

Büyük para kazanan firmaların doğrudan son kullanıcıya ürün satan veya üretim sanayisi için büyük parçalar satan firmalar olması gerekmez. Söz konusu ürünlerdeki küçük parçaları yapan firmalar da iyi paralar kazanabilir. Bu tarz bir işte uzmanlaşma çok önemli bir konudur ve eğer sektörde bu tarz küçük parçalar için ihtiyaç varsa, birçok firmayla çalışarak yüklü miktarda para kazanmanız olasıdır.

Bu işe nasıl başlarım derseniz öncelikle piyasa araştırmasını yapmalısınız. Fabrikalar, ve montaj yapılan işletmeler gibi kuruluşları bulun ve neye ihtiyaç duyduklarını neyin tedarikinde zorlandıklarını bulun. Bulduğunuz bu ürünler için gerekli teçhizatı alarak bu işe başlamanız mümkün olacaktır. Bu ürünleri ben üretemem, teçhizat alacak param yok  derseniz, üretecek uygun firmalara ulaşarak komisyon karşılığı talepte bulunan firmaya temin edebilirsiniz.

10 yorum:

  1. Çok faydalı bir bilgilendirme oldu. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Bilgilendirme için teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  3. Endüstriyel birleşen tedariki güzel bir işmiş. Tabi anlayanlar için. O birleşenleri tedarik etmek için önce tanımak bilmek lazım. Bilenler hemen yapsınlar bu işi valla. Madem iyi kazandırıyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu işi yapan sanayi de çalışan sanayi dehası diyebileceğim kişiler var. İşin tek kötü tarafı gerekli profesyonelliği edinememiş olmalarıdır. Teşekkürler

      Sil
  4. Endüstriyel birleşen tedariki meslek olarak ilk kez duyuyorum. İsim olarak yabancı geldi bana. Ama okuduğum kadarıyla ürünlerde yer alan küçük parçaların üretildiği bir çalışma alanı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar ihtiyaç duyulan bir şey ki bu sektör inanamazsın. Üretimde sürekliliği sağlamak adına ufak üretim araçları onlara gerekli olan ufak parçalar. Tabi işin montaj kısmını da bilmek gerekiyor.

      Sil
  5. endüstri ve sanyi kısmında güzel paralar kazanılmaktadır bu bahsettiğiniz tabi bunlardan biri teşekkür ederiz bilgilendirme için

    YanıtlaSil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR