4 Ocak 2024 Perşembe

Pi Network, PiCoinlerinizi satın alıyorum


 

Pİ NETWORK COİNLERİNİZİ SATIN ALIYORUM

Uygulaması üzerinden kazıdığınız KYC (8 aşamayı) tamamladığınız yani cüzdanı aktif olan hesaplar Facebook üzerinden bana yazabilir. 

Pi coinlerinizi satmayı düşünüyorsanız güncel fiyat talep edin ve tüm pi coinlerinizi güncel fiyat üzerinden alalım. 

Pi Network henüz bir borsa da listelenmedi 

HTX (Huobi) kripto borsasında listelenen pi coin ile pi network aynı dijital değerler değildir. Muhtemelen pi adının ünlenmesini kullanan bir yazılımcı yeni bir pi coini HTX borsasında listelemeyi başardı. 

Pi Network ileri de bir borsa da listelenir mi belli değil, dijital para olarak tasarlanmış bir projedir. Bir kripto borsasında listelense bile fiyatının çok yüksek olacağını düşünmek hayal olur. 

Pi Network bir dijital para projesidir. Ana hedefi kripto para madenciliğini daha erişilebilir hâle getirmektir. Kripto para madenciliğini günlük kullanıcıların erişiminin ötesine taşıyan Bitcoin madenciliğinin aksine Pi Network, bir cep telefonu uygulaması kullanarak coin madenciliği yapmanıza olanak tanır.

Pi Network halen geliştirilme aşamasında olan bir kripto para birimidir. Bu bir Proof-of-Work kripto para birimidir, yani kullanıcılar akıllı telefonlarında basit görevleri tamamlayarak Pi paralarını çıkarabilirler.

Pi Coin, borsaya giriş tarihi henüz belirsiz olan bir kripto para projesidir. Pi Coin, cep telefonları üzerinden madencilik yapılabilen ve Stanford Üniversitesi mezunları tarafından geliştirilen bir projedir. Ana ağın başlatılması ve borsa işlemlerinin başlaması için kullanıcıların hazır olduğunu göstermesi gereken bir oylama süreci bulunmaktadır. Pi Coin kazanmanın en kolay yolu Pi uygulamasını indirip madencilik yapmaktır. Ayrıca, kullanıcılar arkadaşlarını davet ederek ve güvenlik çemberi oluşturarak daha fazla Pi Coin kazanabilirler. Pi Coin’in şu anki piyasa değeri bilinmemektedir, ancak gelecekte 0.01 ila 1 dolar arasında bir değere sahip olabileceği tahmin edilmektedir. Proje, kripto para dünyasında dikkat çekmektedir ve kullanıcılar için potansiyel bir yatırım fırsatı sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR