30 Nisan 2018 Pazartesi

OdaklıPazar affilliate ağına kaydınızı yapın ve kazancınıza kazanç katın


Tamamen Ücretisz
Affiliate ağımıza katılmak için herhangi bir ücret talep edilmez.

Tanıtıma Hemen Başlayın
Tanıtımınızı kolayca yapabilmeniz için tüm reklam araçları, ürün teslimati, ödeme altyapısı ve kazancınız ile ilgili hukuki sorumlukları biz üstleniyoruz. Yapmanız gereken tek şey referansınızla müşterileri bize yönlendirip para kazanmak.

Komisyon Oranları
OP'da %30 - %75 arası komisyon veren kampanyaları bulabilirsiniz.

Ödeme Koşulları
OdaklıPazar olarak Vendor ve Affiliate ödemelerini ayrı hesaplıyoruz. Affiliate ödemeleri 15 günlük Periyotlar halinde yapılır. Vendor ödemeleri ise ayda bir kez yapılmaktadır.

Affiliate ödemelerinde, her ayın 1. ve 16. günü hesap kesimi yapılır. Alt limit olan 50TL doldurulduğu takdirde, ödeme hesap kesim tarihinden 7 gün sonra ilgili hesaba yatırılır. Satış yapmış, henüz 50TL alt limiti doldurmamış Affiliate kazancı ise bir sonraki döneme devredilir. Bir sonraki dönemde 50TL alt limit doldurulmuş ise ilgili dönem kazancı ve bir önceki dönemden devreden tutar toplanarak ilgili hesaba yatırılır.

Vendor ödemelerinde, her ayın 1. günü hesap kesim yapılır ve alt limit sınırı olmaksızın hesap kesim tarihinden 7 gün sonra ilgili hesaba ödeme yapılır.

Detayları almak için Ödeme Koşulları sayfamızı ziyaret edin.

Sık Sorulanlar
Yurtdışından Affiliate kaydı yapmak mümkün mü?
Evet mümkün, hemen kaydınızı yapabilirsiniz.

Neden bir Affiliate olmalıyım?
Bir web siteniz var mı? Ürünlerimize odaklı trafik yönlendirmeniz durumunda size daha fazla para kazanmanıza yardımcı olabiliriz.


HEMEN KAYDINIZI YAPIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR