28 Aralık 2018 Cuma

Bitcoin ve Ripple alım satımı yaparak para kazanın


Türkiye'nin sanal para borsası

Sanalpara.com’u diğer Bitcoin ve Ripple borsa sitelerinden ayıran en önemli özelliklerden bir tanesi 7/24 para yatırma ve çekme imkanı sunuyor olması. Hiç uyumayan bir dünya olan sanal para piyasasında alım satım yapmak için böyle bir özellik çok büyük bir fayda sağlıyor. Gece yarısı bile hemen para transferi yapıp Bitcoin ve Ripple alım satımı yaparak para kazanabilirsiniz.

Chat

Bitcoin ve Ripple gibi sanal paralarla al sat işlemi yapmadan önce fikir mi almak istiyorsunuz, o zaman chat bölümü tam sizin için. Sanalpara.com’u kullanan diğer kullanıcılar ile yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulunmak için chat kısmına fikirlerinizi yazabilirsiniz. Ya da bir sorunla karşılaştığınızda hemen başkalarından destek almak için yine chat kısmına yazabilirsiniz.
.
Canlı Destek

Bitcoin fiyatı bazen aniden yükselir, heyecanlanırsınız; hemen Bitcoin almak ister ve yardıma ihtiyaç duyarsınız. Biz her an yanınızdayız. Günün her saati haftanın her günü bize destek@sanalpara.com adresinden ve sanalpara.com ana sayfasında bulunan chat kısmından ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0850 532 13 27 numaralı destek hattımızdan da mesai saatleri içerisinde destek alabilirsiniz. İçiniz rahat bir şekilde yatırımlarınızı yapın, biz her zaman yanızdayız.

Bonus

Sanalpara.com’da kullanıcılar her işlem yaptıklarında hediye sanal paralar kazanıyor. Her işlem yapıldığında sanalpara.com kendi aldığı komisyonun yarısı kadar kullanıcılara Ripple hediye ediyor. Bu hediye sanal paralar anında kullanıcının hesabına yansıyor ve kullanıcı isterse onu da satıp işlem yapabiliyor. Yani kazandığınız Ripple bonusları satıp hemen Bitcoin alabilirsiniz. Hediye sanal paralar bugün Ripple yarın Bitcoin olabilir ve oranlar zamanla değişebilse de bu özellik her zaman sanalpara.com kullanıcıları için var olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR