21 Aralık 2018 Cuma

Mersin - Bozyazı Belediyesi 12 memur alım ilanı



Bozyazı Belediye Başkanlığı personel alım ilanı yayımladı. Resmi Gazete'de yayımlanan personel alım ilanında alımların Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği ile Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacağı açıklandı. KPSS puan sıralaması esasına göre başvuruda bulunabilecek personel alım ilanında yer alan kadro bilgileri şöyle.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında Mühendis, Tekniker, Zabıta Memuru, Memur ve Tahsildar alımları yapılacağı ilan edildi. Mühendis kadrosu için 65 KPSS puanıyla başvuru yapılabileceğinin açıklandığı ilanda diğer dört kadro için talep edilen KPSS şartı ise en az 60 puan.

Kurum bu poziyonlarda 1 Mühendis, 2 Tekniker, 3 Zabıta, 3 Memur ve 3 Tahsildar alımı yapıacağını duyurdu. Zabıta, Tahsildar ve Memur alımlarına herhangi bir lisans programından mezun olan adaylar başvuru yapabilecek. Mühendislik kadrosu İnşaat Mühendisliği alanından, Tekniker kadrosu ise Elektrik, iklimledirme soğutma alanlarından yapılacak.

İlana ulaşmak için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR