20 Aralık 2018 Perşembe

Sermayesiz bir iş fikrim var! "Arabuluculuk"



Ara buluculuk kelimesine hemen takılmayın. Ara buluculuk işi hiç bir şekilde aşırı sermaye gerektirmeksizin ürün satabileceğiniz yada üretici ile alıcı arasında bağlantı kurabileceğiniz bir iştir.Ara buluculuk için öncelikle geniş bir çevrenizin olmasında fayda vardır.

Peki ya bu iş nasıl yapılır? Bu işi yapabilmeniz için bir iş yerine sahip olmanız şart değildir fakat bir iş yerinizin olması insanların size olan güvenini daha çabuk kazanacağınız anlamına gelir bu da sizin için avantaj olacaktır. Çünkü insanlar satın aldığı ürünün değişimi yada teknik olarak yardımı konusunda belli bir adres isterler.

Ara buluculuk yaparak para kazanmak
Arabulucuk için nereden başlamalıyım?
Yapmanız gereken iş hemen bir iş yeri bulmanız ve çevrenizdeki insanların ürünlerini satmanız dır. Peki ya bu ürünler neler olabilir neler satabilirsiniz?

Örnek vermek gerekirse, belirli kıyafet markalarının komisyon sistemiyle ürünlerini satma yöntemleri vardır. Siz bu ürünleri iş yerinizi ayarlar ve onlar da gelip iş yerinize bakıp ürünlerinin satışı için uygun bir yer olduğunu onaylarsa bir sonraki aşama marka sahibi iş yerinize tüm kıyafetleri gönderirler.Sizlerde sattığınız her kıyafet başına karın yüzdelik dilimi üzerinden kar elde edersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR