3 Temmuz 2019 Çarşamba

Gülsüm Butik - Muhafazakar Modanın Adresi


Gülsüm Butik, ısrarla muhafazakar moda diyerek yola çıkan, muhafazakar moda ile ilgili bilgiler paylaşan ve özel dikim kıyafet satışı yapan bir butiktir.

Gülsüm Butik açıklamasında,

'Tesettürün de modası mı olur?' derken baktık ki tesettür moda haline gelmiş. Elbetteki demiyorum tesettürlü bayanlar kötü giyinsin, dikkat etmesin, çirkin olsunlar, uyumsuz gözü rahatsız etsinler. Aksine uyumlu giyinmeleri, moda hakkında bilinçli olmaları ve bu alanda güzel işler başarmalarını takdirle karşılıyorum. Bayanın fıtratında var bir kere beğenilmek, süslenmek. Bunu mümkün olduğunca helal dairede kalarak yapılmasında hiç bir mahsur yok. Ancak öylesine kötüye kullanılıyor ki endişelenmemek elde değil.

Bu düşünceyi savunan ve ısrarla muhafazakar modaya vurgu yapan Gulsüm Butik'e buradan ulaşabilirsiniz. 

Gülsüm Butik imzalı ürünlere, özel tasarımlara ulaşmak ve instagram hesabından bilgi almak için aşağıdaki adresleri kullanabilirsiniz. 

Gülsüm Butik mağaza: https://dolap.com/profil/zrrnglsm

Gülsüm Butik instagram: https://www.instagram.com/z.gulsumm/

5 yorum:

  1. Tesettür mağazalarında gayet şık kıyafetler oluyor gerçekten.

    YanıtlaSil
  2. Tesettürün modası mı olur? Neden olmasın? Bence çok da güzel olur. Özellikle kadınlar her zaman bakımlı görünmek ister ve muhafazakar giyim, muhafazakar yaşam asla bu isteğin önünde engel değildir, olmamalı. Bir muhafazakar olmasam da tesettürlü kadınlar için bu modanın gelişmesini her zaman destekliyorum. Biz kadınız, yaşasın kadın dayanışması :D Sloganımı da bırakmış olayım :D

    YanıtlaSil
  3. Aman bizim hanım görmesin. Özel dikim falan diyor pahalıdır burası. :)

    YanıtlaSil
  4. Fiyatlarda pazarlık yaparsınız :) Bu satış kanalı, bizim Facebook Grubumuz Büyük Blog Yazarları Birliği'nden de tanıyacağınız Ersin Karamahmutoğlu'nun yakınına ait, detaylar ile ilgili bilgiyi kendisinden alabilirsiniz.

    YanıtlaSil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR