20 Ağustos 2019 Salı

Facebook'un Yeni Projesi: "Facebook İstasyon Türkiye"


Merhaba,

Getirdiği yenilikler ile sürekli adından söz ettiren Facebook, şimdi yeni bir yatırım ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Facebook'un sosyal medya platformları arasında en fazla özelliğe sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Facebook'un yeni çalışması Facebook İstasyon, bu yatırım Facebook'un ülkemizdeki en büyük girişimlerinden biri. Facebook İstasyon'un hazırlıkları hızla devam ediyor, yakın zamanda açılışı yapılacak olan istasyon ile ilgili gelişmeleri sizlere duyurmaya çalışacağım.

Peki ne için kullanılacak Facebook İstasyon

Farklı topluluklar, işletmeler, STK’lar ve gazeteciler için ortak bir çalışma alanı oluşturmayı hedefleyen İstasyon Türkiye için de aktif hale geliyor. Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleşeceği istasyonun TOBB ve Habitat işbirliğiyle hayata geçirildiğini belirtelim. İstanbul Maslak’ta açılacak olan İstasyon’da farklı programlar da hayata geçirilecek. Özellikle kendi işletmelerini kurmak ya da topluluklarını büyütmek isteyen kişilere ihtiyaç duydukları dijital becerileri öğretilecek. Ayrıca bu programların her boyuttan işletmenin büyümesine ve istihdam artışına yapılacak desteklerin bir uzantısı olduğu da hatırlatalım.

4 yorum:

  1. Facebook İstasyon bana biraz Google Dome'u anımsattı. Sanki benzer mekanlar olacak gibi görünüyor. Hayırlı olsun diyelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google Dome hatırlamadım ama Google ve Facebook yeni sistemler denemede öncüler.

      Sil
  2. Faydalı olması dileğiyle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi detayları şekillendikçe faydaları da ortaya çıkacaktır.

      Sil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR