27 Nisan 2018 Cuma

Admitad – Partner program (affiliate marketing) network satış ortaklığı ile kazanın



Admitad nedir?

- Benzersiz tekliflere dolu en geniş kampanya havuzu
- Çalışmalarınızda kullanmanız için en fazla araç sayısı
- En şeffaf ve detaylı istatistikler

Hemen bize katılın ve kendi gözlerinizle görün!

ADMİTAD İLE İLGİLİ DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

NEDEN ADMİTAD?

710 000’DEN FAZLA YAYINCI

Her kanalda reklam alanı bulunan 710 000 yayıncı ile çalışıyoruz. Admitad ile her 24 saatte 4 milyondan fazla tıklama yapılan Runet üzerindeki en büyük CPA network’ü aracılığıyla reklam yapıyor olacaksınız.

Partnerlerin sayısı kadar kaliteleri de önemlidir. Etik olmayan yayıncıları katı bir şekilde yasaklıyoruz. Size çalışacağınız partner ve platformlar ile sizin uygun bulacağınız trafik kaynaklarını seçme hakkını sağlıyoruz.


PARTNERLERLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞME

Düzenli olarak en başarılı yayıncılar, reklamverenler ve Admitad yöneticilerinin katıldığı üçlü toplantılar organize ediyoruz. Bu toplantılarda ürünlerinizin reklamını yapan partnerler ile tanışabilir, özel şartları ve ortak aksiyon planlarını görüşebilir ve partner programınıza katılmamış olan diğer büyük yayıncıların ilgisini çekebilirsiniz.

Toplantılar Admitad Expert ve Admitad Lounge adı ile benzersiz ve uzmanlaşmış etkinliklerimizin bir parçası olarak düzenlenmektedir. Bu toplantılarda tüm katılımcılar serbestçe networkler oluşturabilmektedir.


DETAYLI VE GÜVENİLİR RAPORLAMA

Admitad hesabınıza girerek toplam tıklanma, geçişli tıklanma ve izlemek istediğiniz kullanıcılar tarafından gerçekleştirilmiş tüm işlemlere ait istatistiklere kolayca ulaşabilirsiniz. 

Sitenizde aktif olan kullanıcılara ait, tıklamaların tam saati veya diğer hareketleri, IP adresleri ve coğrafi konumları, bilgisayarlarının sistem bilgisi hatta ziyaret sırasındaki ekran çözünürlüğü dahil olmak üzere tüm detaylı bilgilere ulaşın.


RİSK YOK

Hiç bir ekstra masraf yapmadan yalnızca müşterilerinizin kredi başvurusu, bir sanal mağazadan alış veriş yapması veya online bir oyunda ulaştığı seviye gibi spesifik aksiyonlar için ödeme yaparsınız.

Ödeme yapmadan önce her aksiyonu incelemek üzere size belirli bir süre ayrılmaktadır. Bu şekilde siparişin gerçekleştiğinden ve ödemenin yapıldığından emin olabilirsiniz.


GENİŞ TECRÜBEMİZ

2009 yılından beri faaliyet göstermekteyiz ve Rusya CPA pazarının kuruluş ve gelişme aşamalarında önemli roller üstlendik. Birçok ünlü ve büyük firmanın da içinde bulunduğu 500’den fazla reklamveren ile işbirliği yapmaktayız.

Admitad’ın kurucusu ve CEO’su Alexander Bachmann, affiliate marketing konusunda 10 yılın üzerinde pratik tecrübeye sahiptir. Sektörü en ince ayrıntılarına kadar bilmekte ve bu tecrübesini yayıncı ve reklamverenle paylaşmaktan memnuniyet duymaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR