26 Nisan 2018 Perşembe

Bu sitelerden anket doldurarak para kazanmaya başlayabilirsiniz


En saygın anket sitelerine kayıt olun. Hızlı, kolay ve %100 ücretsiz!

Anketler düzenli bir şekilde e-mail yoluyla elinize ulaşsın.

Cevapladığınız anketler için nakit para, hediye çekleri veya daha birçok farklı ödül kazanın.

Size tavsiye ettiğimiz Türkçe anket siteleri sizden hiçbir ödeme talep etmeyecekler; burada ödül kazanan yalnızca sizsiniz, onlar değil!

Sizden istenilen tüm ayrıntıları eksiksiz doldurmanız çok önemlidir. Eğer daha fazla anket almak istiyorsanız profil bilgileriniz eksiksiz olmalıdır.

Üye olduğunuz her pazar araştırma şirketi için kayıt başvurunuzu e-mail adresinizden onaylamalısınız. Böylece kayıt sürecini tamamlamış olursunuz.

Aşağıdaki şirketler hemen yeni üyeler bulmak istiyorlar.

Tavsiye: Hepsine kayıt olun. Böylece daha fazla anket doldurma ve daha fazla ödül kazanma şansınız olsun!

Kayıt aşamasında sizden ikamet ettiğiniz semtin posta kodu istenebilir. Eğer bilmiyorsanız bu linkten http://postakodu.ptt.gov.tr bakabilirsiniz.

Anket Doldurarak Para Kazandıran Siteler 

1- Global Test Market TR – BURADAN kayıt olabilirsiniz. (Sadece Bayanlar)

2- İpsos TR – BURADAN kayıt olabilirsiniz.

3- Toluna TR – BURADAN kayıt olabilirsiniz.

4- Marketagent TR – BURADAN kayıt olabilirsiniz.

5- Panel Station TR – BURADAN kayıt olabilirsiniz.

En iyi anket sitelerini bulmak için deneme/yanılma yöntemiyle hepsini test ediyoruz. Çok yakında listeye yenileri eklenecek.

Bazı şirketler daha kayıt aşamasında kişisel bilgilerinizi isterken, diğerleri sonradan istiyor. Kayıt olduktan sonra e-postanızı kontrol edin ve üyelik başvurunuzu onaylayın. Daha sonra hesabınıza giriş yaparak eksik olan profil bilginiz varsa en kısa zamanda tamamlayın.

Kişisel bilgileriniz asla üçüncü kişilerle paylaşılmaz. Yalnızca onay e-postaları ve yine sizin belirlediğiniz diğer para kazanma fırsatları ile ilgili e-postalar alacaksınız.

Yukarıda adı geçen anket siteleri, milyonlarca üyesi olan global ve saygın şirketler olup, kişisel verileri korumak adına her türlü güvenlik tedbirini almaktadır. Anketle para kazanmak isteyen herkes bu yasal ve ticari sitelere kayıt olmakta özgürdür.

Size tavsiye etiğimiz pazar araştırma şirketleri binlerce markaya pazar araştırması yapmak için size ödül veya nakit teklif ediyorlar.

Büyük şirketler, tüketicilerin ürünleri ve hizmetleri hakkında neler düşündüklerini bilmek isterler. Sizin gibi tüketicilerin fikir ve görüşlerini almak için de internet üzerinden pazar araştırması yapan firmalar ile çalışırlar.

Güvenilir anket siteleri, üyelerinden hiç bir zaman para veya kredi kartı bilgilerini talep etmez. Tüm kontrol kullanıcıların elindedir ve kullanıcılar fikirlerini paylaştıkları için herhangi bir yükümlülük altına girmezler.

Üyeler, istedikleri zaman üyelikten ayrılmakta özgür oldukları gibi diledikleri sayıda ankete katılma şansına sahiptir. Anketlere cevap vermediğiniz için asla herhangi bir yasal yaptırım ile karşılaşmanız söz konusu değildir.

Amacımız, adil hizmet veren en iyi anket sitelerini bulmak ve hepsini size ücretsiz olarak sunmaktır. Bizim için önemli olan tüketiciler ile pazar araştırma şirketlerini bir araya getirmektir.

Sırrımız oldukça basit. İnternet kullanıcıları anket doldurarak para kazanmak istiyorlar. Büyük vaatler vermiyoruz, ziyaretçilerimize dürüst bir şekilde onları nelerin beklediğini söylüyor ve onları para kazandıran anketler ile bir araya getiriyoruz.

Yukarıdaki anket firmaları arasında bir bağ yoktur. Her biri bağımsız olup, anketlere katılmanız karşılığında size farklı ödüller teklif edebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR