29 Nisan 2018 Pazar

Modapedia satış ortaklığı programımıza katılın, kazanmaya başlayın



Modapedia.com "Satış Ortaklığı Programı" 'na Hoşgeldin!

Modapedia Satış Ortaklığı / Affiliate

Modapedia.com e-ticaret dünyasında yenilikçi ve müşteri odaklı bir anlayışla hizmet vermeyi amaçlamıştır. Bu sebeple sağlamış olduğu servislerin iyileştirilmesi ile ilgili üçüncü parti iş ortaklıklarına önem verir ve servis kalitesini yükseltmek için devamlı çalışma halindedir.

Kadromuzun satış ortaklığı konusundaki uzun yıllara dayanan deneyimleri ile Modapedia.com olarak siz değerli internet girişimcilerine Modapedia ile ortak çalışmayı teklif ediyoruz.

Modapedia.com profesyonel altyapısı ve konusundaki deneyimi ile size Modapedia.com 'dan para kazanma fırsatı sunuyoruz. Modapedia.com ürünlerine satış ortağı olarak gelir elde edebilir ve yüksek miktarlarda para kazanabilirsiniz.

Satış Ortağımız Olun!

Size bir iş teklifinde bulunuyoruz: İster ev hanımı, ister öğrenci, ister çalışan olun. Herkes Modapedia.com 'a satış ortağı olabilir ve para kazanabilir. Modapedia.com 'a satış ortağı olarak kaydolup sitmizde size ayrılan özel bölümde profesyonel satış ortaklığı sistemi altyapısıyla sunulan servisimizi kullanabilirsiniz.

Satış ortağınız olduğumda ne yapacağım?

Modapedia.com 'a satış ortağı olduğunuzda sitemizdeki ürünler, kategoriler veya bağlantılar için oluşturulan reklam bannerlarını veya metin bağlantılarını(link) sitenizde, bloğunuzda, Facebook, Instagram ve Twitter gibi soyal ağlarda, forumlarda veya email gönderme yoluyla internette istediğiniz yerde yayınlarsınız. Bu banner veya metin reklamlara tıklanarak sitemizden yapılacak olan tüm alışverişler için komisyon kazanarak para kazanırsınız.

Satış ortaklığı sistemi işleyişi ve avantajları

Satış ortaklığı sistemi tüm dünyada başarıyla uygulanan bir internetten para kazanma sistemidir. Sistemin işleyişi oldukça basit ve uygulanması kolaydır. Kısaca; Modapedia.com 'a satış ortağı olarak kaydolduktan sonra sitemizden alacağınız reklam bannerlarını sitenize, bloğunuza, sosyal medya hesabınıza, forum sayfalarına koyar, ürünlerimizle ilgili yazılar yazarak satış sayfaları hazırlarsınız, ya da reklamlarımızı, tanıtımlarınızı satış ortaklığı panelimizden alacağınız size özel satış bağlantılarını diğer sitelerde paylaşırsınız. Yayınladığınız bu yazılara veya reklamlara tıklayan bir müşteri sitemize ulaşıp bu referans ile 30 gün boyunca herhangi bir ürün satın aldığında siz de bu satın alma işleminden para kazanırsınız.


Avantajları:
Web sitenizinin içeriğini zenginleştirin: Her gün değişen Modapedia.com fırsatlarını kullanıcılarınızla anında paylaşın ve web sitenizin içeriğini zenginleştirin. İlgi çekici fırsatları tüm ziyaretçileriniz siteniz üzerinden takip etsin!
Satış başına kazanç sağlayın: Web sitenizin, bloğunuzun içerik sayfalarında, Facebook ve Twitter gibi soyal ağlarda, forumlarda veya e-mail gönderme yoluyla internette istediğiniz herhangi bir yerde yayınlayacağınız Modapedia.com'a ait ürün linklerine veya reklamlarına tıklayan müşteriler sitemizde ilgili ürün sayfasına veya linkte verilen adrese ulaşır. Sitemize ulaşan müşteriler sitede hangi ürünü satın alırsa alsın bu satın alma işleminden siz belli bir yüzdeye göre komisyon kazanırsınız. (Komisyon oranları ve tüm kazançlarınız satış ortaklığı sayfasına giriş yapıldıktan sonra panelinizde görülebilir.)
Kazancınız nakit ödenir: Satış ortaklığı programı minimum ödeme limitini aştığınızda (ödeme limitleri için dahil olduğunuz planı), sizin talimatınızla kazancınız bize bildirdiğiniz banka hesabınıza nakit olarak yatırılır.
İstatistik ve raporlarla işinizi takip edin: Modapedia.com satış ortaklığında rapor ekranınız sayesinde kazançlarınızı ve işlem takiplerinizi detaylı ve anlık olarak yapabilirsiniz. Modapedia.com satış ortaklığında kazancınız nettir.
Gerçek bir iş ortaklığı: Modapedia.com satış ortaklığı tam anlamıyla bir iş ortaklığıdır. Satış ortaklığımızı yaparak yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Ne kadar kazanacağım?


Sistemimize kaydolduğunuzda ilk başlayanlar %7 komisyon ile başlar. Yani başarılı her satış işleminden %7 komisyon kazanırsınız. Satış miktarınız arttıkça kazanacağınız komisyon oranı da %10 'a kadar yükselir.

Sisteme katılan her yeni satış ortağı "Girişimci Planı" seviyesinde başlar. Bu seviyedeki komisyon oranı %7 'dir. Satışlarınız artıp, kazancınız belirli bir limiti aşınca bir üst seviyedeki "Profesyonel Plan" programına geçersiniz. "Profesyonel Plan" programının komisyon oranı %9 'dur. Kazancınız bu planında üstüne çıktığında "İş Ortağı Planı" programına (%10 komisyon oranı) yükselirsiniz. Plan seviyeniz yükseldikçe kazanacağınız komisyon oranı da yükselir.


Nasıl başlayacağım?

Satış ortağı olmak ÜCRETSİZDİR. Şimdi satış ortağı olabilir ve dakikalar içinde satış yaparak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Kaydolmak için TIKLAYIN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR