22 Mart 2020 Pazar

Her Anket İçin 20 TL'ye Kadar Kazanın


Kısa anketler ile kazanmaya ne dersin!

Duyulmak için fikrinizi ifade etmeniz gerekir. Katıldığınız her anket için size nakit ödeme yapılıyor. Hemen ve hiç ücret ödemeden kaydolabilirsiniz.

Kolay üyelik

Sayfanın üst kısmındaki formu görüyor musunuz? İşte hepsi bu kadar. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra hazırsınız. Tabii ki bu her zaman tamamen ücretsiz olacak!

Nasıl İşliyor
Opinista'ya katılırken neler bekleyebilirsiniz?

Zamanınızın değerli olduğunu biliyoruz
Anketlerimizden herhangi birine katılmak için ayırdığınız her zamanın karşılığında para kazanacaksınız.

Davetiyeler e-posta adresinize gönderilir
E-postayla gönderilen her davetiyede anketin ne kadar sürede tamamlanacağı ve anket sorularının hangi tarihe kadar yanıtlanabileceği belirtilecektir.

Kısa anketler
Anketlerin çoğu 5-10 dakikalık kısa anketlerdir ancak bazıları daha fazla zaman alabilmektedir. Anketler genellikle 4-7 günlük bir süre için yanıtlamaya açık olacaktır.

Kişisel bilgileri almamız gerekmektedir
Bu bilgiler gelecekte sizinle ilgili olan diğer anketlere sizi davet etmemizi ve katıldığınız her ankette size aynı soruları sorma gerekliliğinin ortadan kalkmasını sağlayacaktır.

Her zaman ücretsiz
Anketlere üyelik ve katılım her zaman ücretsiz olacak ve anketlerde kullanılacak ürünlerin ücretini ödemenizi veya çalışmalara katılmak için belirli ürünler satın almanızı asla istemeyeceğiz.

Bilgileriniz güvendedir
Kişisel bilgileriniz diğer taraflarla kesinlikle paylaşılmayacak ve diğer bir şirketin önceden sizin yazılı onayınız alınmadan kişisel bilgilerinize (isim, e-posta adresi vb.) erişmesine izin verilmeyecektir.

Hemen üyesi olup kazanmaya başlayabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR