30 Aralık 2018 Pazar

LotoFun yeni ve ücretsiz kazanabileceğiniz bir site



LotoFun gerçek para ödülleri kazanma imkanı olan ücretsiz bir çevrimiçi oyundur. Piyangoya katılmak için siteye kayıt olmanız yeterli . Her gün size 6 sayı tahmin etmeniz gereken 3 ücretsiz bilet verilecek. Tahmin edilen rakamlar arttıkça kazanç da artar.
Kazançlar dahili hesabınıza yatırılır ve WebMoney ve Payeer ile oyundan alınabilir.
Çekilmiş her kullanıcı için, kazancının% 20'si dahili hesabınıza yatırılır.
LotoFun web sitesindeki tüm çekilişler yalnızca ücretsiz olarak yapılır ve sırasıyla bir kazanma anlaşması riskine dayanmaz ve kumar oynamamaktadır.

Siteye üye olduktan sonra öncelikle başlangıç olarak ücretsiz 3 biletiniz olur bununla bedava 3 çekilişe katılabilirsiniz.
Her gün 3 bilet ücretsiz gelir devamlı, bunlar sabit para kazanabileceğimiz biletler. Oyun 6 sayıdan oluşan herhangi  bir kombinasyondan oluşuyor. En azından 0.05 ruble, en fazla 5000 ruble kazanabilirsiniz.

Nasıl Oynanır?

Ücretsiz "lotofun" oyununu oynamak için biletlere ihtiyacınız var. Bir bilet size bir kez oynama fırsatı verir, daha sonra  biletler hesabınızdan düşülür. Biletler ücretsizdir. Her gün hesaba eklenen 3 ücretsiz bilet var. Biletleri sürekli kazanabilmek için reklamları izlemeniz gerekir, her reklam 1 bilet kazandırır. Reklamları izleyerek sınırsız sayıda bilet alabilirsiniz. Oyunu oynamak için, sayısallaştırılmış en az 6 basamaklı sayıyı  tahmin etmelisiniz. Ne kadar çok tahmin ederseniz, o kadar çok ödül. Örneğin, bunu 123456 ve 024596 olarak tahmin edebilirsiniz.

Bu siteden iyi paralar kazanabilirsiniz zamanınız varsa ve PC' de sürekli kalabildiğiniz müddetçe sürekli para  kazanabilirsiniz.

Kayıt ol kazanmaya başla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR