30 Mart 2019 Cumartesi

Blog Yazarları Yeni Bir Başlığımız Var


Merhaba arkadaşlar zaman zaman bir başlık seçerek o başlık üzerinden yazılar yazıyoruz bloglarımız da. Okuyanlar bilir ki çok güzel yazılar çıkıyor ve en güzeli de blog yazarları için bir başlık ile neler yazabileceğini görme fırsatı veriyor. Başlıklar arasına biraz zaman koyuyoruz. Çünkü bir çok blog yazarı müsait olamıyor yazılarını tasarlama ya da kendi paylaşımlarından sonra eklemek istedikleri için zaman alabiliyor.

Daha önce iki başlık üzerinde yazılar yazdık.

- Zihnimde Hala Yazılmamış Cümleler Var

- 2080 Yılına Mektup

Başlıklarla ilgili yazıları okumak için Google'den arama yaparak yazılara ulaşabilirsiniz. Başlıklar ile ilgili blog yazarlarını derlediğim bu blogtan da tüm yazıları okuyabilirsiniz.

Şimdi de yeni bir başlığın zamanı geldiğini düşündük ve siirlerveguzelsozler blogu ile tanıdığımız Ersin bey'in önerisiyle yeni bir başlık belirledik.

Yeni Başlığımız


Bu başlık ile de ülkemize dair çok güzel yazılar yazılabilir, olumlu şeyler yazılabileceği gibi olumsuz tahminlerde dile getirebilir. Hepimiz ülkemiz için güzel şeyler düşünüyoruz muhakkak lakin ben görülen yanlış ya da kötü giden şeylerinde hatırlatılması düşüncesindeyim. Katılan ve destek veren herkese teşekkür ederim. Belirttiğim üzere zaman ve konu sınırlaması yoktur. Kaleminize kuvvet. Sosyal medyadan etiketler ile de paylaşım yapmayı unutmayınız.

12 yorum:

  1. Umutlarımda Türkiye başlığıyla yazılacak harika yazılar göreceğime eminim, Daha önce ki seçilen başlıkta ( Zihnimde hala yazılmamış cümleler var) harika yazılar okumuştuk sıra 'Umutlarımda Türkiye' başlıklı konuda çok yerinde bir başlık olduğunu düşünüyorum ve bu konu başlığını dikkate alan Erhan bey sizede ayrıca teşekkür ediyorum, Bu başlıkta ki yazılarınızı takip ediyor olacağım, Sevgili blog yazarları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yazıları heyecan ile bekliyor olacağım. Fikir, katılım ve desteğiniz için teşekkürler

      Sil
  2. Çok güzel bir konu, özgürce yazabilen tüm kalemleri şimdiden tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da blog yazarlarını tarif ettiniz. Onların kalemleri gerçeği yansıtacaktır. Teşekkürler

      Sil
  3. Umutlarımda Türkiye konulu başlık seçiminiz çok güzel. Bakalım neler gelecek

    YanıtlaSil
  4. Umutlarımda Türkiye Yazısı'nı yazmaya başladım bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi bakalım facebook grubumumuzda da paylaşabilirsiniz teşekkürler

      Sil
  5. Umutlarımda Türkiye en kısa zamanda zevkle katılım sağlayacağım teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Yazılacak bir çok şeyin bulunabileceği bir konu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yazılacak çok şey var ama en güzellerini seçmek istiyor insan. Çünkü konu önemli, hala birçok arkadaşımız bu yüzden daha yayınlamadılar diye düşünüyorum.

      Sil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR