2 Ağustos 2019 Cuma

Musk Ailesinin Diğer Başarılı Girişimcisi: Tosca Musk

Merhaba, 

Elon Musk'u tanımayan kalmadı artık, ne kadar başarılı bir girişimci olduğunu anlatmamıza gerek yok. Bu işlerde genetik bir pay olacak ki Elon Musk'un kız kardeşi de başarılı bir girişimci. Kız kardeşinin adı Tosca Musk ve 2017 kurduğu bir yayın platformu var. Bu yayın platformunda aşk romanlarından esinlenerek yaratılmış filmler ve televizyon dizileri yayınlanıyor. Tosca Musk, ismi Passionflix olan bu yayın platformunun CEO’su olarak görev alıyor.

Passionflix’in üyelik ücreti aylık 6 dolar (yaklaşık 34 tl) ve şu anda 31 filme ve 3 adet televizyon dizisine ev sahipliği yapıyor. Platformda bulunan filmlerden bazıları Oscar tarafından 2001 yılının en iyi film ödülüne aday gösterilen Çikolata ve Audrey Hepburn başrolünü üstlendiği Hırsız Aşıklar gibi ünlü yapımlar. Sitede filmleri müstehcenliğini 1’den 5’e kadar sıralamaya yarayan bir arama çubuğu var.

Bu arada platform aynı Netflix’in yaptığı gibi, romanları baz alarak kendi orijinal serilerini de üretiyor. Tosca Musk, IMDB sayfasına göre 2001 yılından bu yana 30’dan filmin yapımcılığını üstlenmiş.

Romantik yapımları tercih edenler için alternatif bir izleme platformu olabilir. İyi seyirler.

10 yorum:

  1. Param var, boş durayım demiyor, üretiyor. Keşke herkes böyle olsa...Teşekkürler bilgi için, ilk kez duydum.

    YanıtlaSil
  2. yeni duyduğum bir platform bakayım neler varmış
    sizi izlemeye aldım

    YanıtlaSil
  3. bu ara bu platformlar revaçda ama türkiyede denetime vergiye dahil edilcek sanırım rtük el attı onlarada :)

    YanıtlaSil
  4. Musk ailesi el atılmadık bir şey bırakmayacak galiba. Üretmek, başarılı olmak genlerinde var, başka türlüsü doğalarına aykırı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel de insanların yoğun ilgilendiği konuları ellerine alıyorlar

      Sil
  5. Elon Musk'ı merakla takip ediyorum ama kız kardeşinden haberim yoktu açıkçası. Böyle aileler herkese örnek teşkil etmeli. Bizde bunca para olsa çalışmaz gezer tozarız. Onlar ne güzel uğraşıp, çalışıyorlar.

    YanıtlaSil
  6. Kimileri üretmek ve geleceği şekillendirmekten mutluluk duyuyor

    YanıtlaSil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR