1 Ağustos 2019 Perşembe

Lea Satış Temsilcisi Olmak İster Misiniz?



Merhaba,

Lea ile birçok üründe satışlar yaparak kazanç elde edebilirsiniz. Makyaj, kişisel bakım, koku, ev temizliği gibi geniş bir ürün yelpazesi sahip Lea sitesi ile sizde satış yapmaya başlayabilirsiniz.

LEA’ nın geniş temsilci ve özel müşteri ağı sebebiyle, sizlerle kurulan iletişim ve yapılan bildirimler çoğunlukla elektronik kanallardan yapılmaktadır. Bu nedenle LEA’ ya bildirdiğiniz adres, e-mail ve telefon bilgilerini güncel tutmanız ve gelişmeler için www.leaint.com internet sitemizi takip etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde, örneğin Şirket İlkeleri’nde yapılan bir değişiklik internet sitemizde yayınlanmasından ve/veya tarafınıza bildirilmesinden itibaren 3. günün sonunda yürürlüğe gireceğinden, bu değişikliklerden haberdar olmuş kabul edilirsiniz.

Bu sözleşmeyi kabul etmekle, tarafınıza fırsatlar, duyurular ve çeşitli bildirimlerin sms ve e-mail kanalıyla yapılmasını kabul etmektesiniz. Fırsat ve duyuruların tarafınıza bu yollarla gelmesinden vazgeçmek isterseniz, 0(850) 305 5 532 telefon numarası ve info@leaint.com e-posta adresinden bizlere ulaşarak talebinizi iletebilirsiniz.

Sözleşmeyi kabul etmeniz halinde LEA ile aranızda hiçbir şekilde işçi – işveren ilişkisi kurulmayacak, sözleşmeyi imzalamanın tarafınıza LEA yasal temsilcisi, acentesi, bayisi vb. unvanlar sağlamayacaktır. Temsilci olarak bağımsız ve basiretli bir tacir olarak hareket etmeniz beklenmekte ve gerekmektedir.

Daha fazla bilgi almak için buradan ulaşabilirsiniz

2 yorum:

  1. Lea satış temsilcisi olmak, bu işi başarabilecek kimseler için ideal bir seçenek olabilir. Başarabilecek dedim çünkü satış yapmak herkesin harcı değil. İkna kabiliyeti yüksek kimseler daha başarılı oluyor sanırım. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu işlere hevesle başlamadan önce ne yapabilirimin şeması çizilmesi gerekiyor ondan sonra başlanmalı.

      Sil

YORUMLARA LİNK EKLENMESİ TEHLİKELİ VE YASAKTIR